Chcete dostat ve vztahu druhou šanci? Takhle poznáte, že by to mohlo klapnout

9. listopadu 2021·Koktejl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Rozešli jste se s partnerem či partnerkou a najednou nevíte, zda to nebylo unáhlené? Nebo jste udělali chybu, kvůli které vás vaše láska opustila a vy jste odhodlaní udělat všechno proto, aby se vše vrátilo do starých kolejí? Zaměřte se na chování bývalého partnera. Třeba je na tom stejně a váš vztah má ještě šanci. Informace přináší Elle.

Rozhody jsou těžké. Člověk se vypořádává se ztrátou osoby, na kterou byl zvyklý a emoce s ním cloumají na všechny strany. Proto je potřeba si každou naši myšlenku nejméně třikrát rozmyslet, než uděláme nějaké zásadní rozhodnutí, které by nám mohlo v naší tíživé a nelehké situaci odlehčit. Ne nadarmo se říká, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš.

Pokud jste však přesvědčeni, že vrátit se ke svému partnerovi, je to jediné správné řešení, poradíme vám, podle jakých znaků poznáte, že máte na obnovení vašeho vztahu šanci.

Stále jste v kontaktu 

Stále vám váš bývalý nebo bývalá píše a volá? Ujišťuje se, jak se máte nebo si hledá nejrůznější záminky, proč vás kontaktovat? Pravděpodobně mu chybíte. Dejte si však pozor, pokud to nedělá pouze z toho pocitu, že na každodenní komunikaci s vámi byl zvyklý a tímto způsobem se jen snaží překonat nejtěžší část rozchodu. Chybět mu můžete i přes to, že je o konci vašeho vztahu pevně rozhodnutý.

Zlobí se 

Protiklad k lásce není nenávist, ale lhostejnost. Pokud se na vás váš bývalý zlobí, je velká šance, že k vám stále něco cítí. Je dokonce velká šance, že vás stále miluje. Pokud se na vás tedy nahněvá za nějakou zdánlivou maličkost, natož se záchvěvem žárlivosti a pošle vás za to do horoucích pekel, je to znamení, že máte velkou šanci na to, dá věci zase do pořádku.

Kontakt přes přátele a známé 

Snaží se kontaktovat vaše známé a přátele a pak se “nenápadně” zajímá o to, jak se máte? Zamyslete se nad tím, zda si vaše přátele opravdu tak oblíbil jen pro ně samé, že má potřebu s nimi komunikovat i po vašem rozchodu, nebo zda je to jen prostředek, jak se dostat zpět k vám. Pokud vynaloží takové úsilí, aby se o vás slyšel, je pravděpodobné, že chce slyšet, že nikoho nemáte a stále ho milujete.

Zablokované profily 

Pokud si vás zablokuje na sociálních sítích, většinou to neznamená, že s vámi už nechce mít nikdy nic společného, ale že byl pro něj rozchod tak bolestivý, že vás nedokáže vídat ani na facebooku, natož aby vás tam viděl s někým jiným. Kdyby mu na vás už nezáleželo, jen by si vás odebral z přátel, ale zablokování jasně říká, že vám to chce “nandat” což se rovná tomu, že se na vás zlobí (viz druhý bod), nebo že moc dobře ví, že by se na váš účet stejně tajně koukal, a to by ho mohlo bolet. Počkejte tedy, až se váš online kontakt znovu obnoví (a on se dřív nebo později stoprocentně obnoví) a nechte ho, ať udělá první krok, kterého už se můžete chytit s nadějí v lepší zítřky.

Koktejl - další články

Doporučujeme