Je libo rozvodový prstýnek? Herečka Emily Ratajkowski si ze snubáku udělala nový šperk

27. března 2024·Koktejl·Redakce

Emily Ratajkowski a rozvodový prsten. (Foto: Depositphotos/instagram E. Ratajkowski)

Velmi netradiční věc se objevila na sociální síti. Jde o tzv. rozvodový prstýnek, kterým lidé stvrzují konec jejich manželství. Začala s ním americká modelka a herečka Emily Ratajkowski.

Emily Ratajkowski se rozvedla se Sebastianem Bear-McClard v roce 2022. Pro netradiční krok se ale rozhodla až teď, kdy si přečetla esej své kamarádky Stephanie Danler.Článek zahrnuje příběh o hadím prstenu její babičky – prstenu, který se skládá z různých kamenů ze zásnubních prstýnků z jejích různých manželství,” popsala Ratajkowski. “Líbila se mi myšlenka prstenu, který nestoudně reprezentuje mnoho životů, které žena prožila,” dodala pro Vogue.

A tak modelka ani na vteřinu neváhala, vzala snubák a oslovila svoji přítelkyni, šperkařku Alison Chemla, aby jí vyrobila nový originální šperk. Myšlenkou rozvodu je rozchod, a proto není divu, že jsme se rozhodly prsteny rozdělit. Oba kusy obsahují stávající kameny ze zásnubního prstenu, jeden je ve tvaru hrušky a druhý v brusu princess,” popsala šperkařka.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Podle Emily aktuální prsteny představují její osobní vývoj.Nemyslím si, že by žena měla být zbavena svých diamantů jen proto, že ztrácí muže,” uvedla s tím, že myšlenka prstenu, který nestoudně reprezentuje mnoho životů, které žena prožila, se jí opravdu líbí.

Je tak otázka času, kdy se tímto novým trendem inspirují i ostatní ženy. Přeci jen většinou snubní prsteny skončí v krabičce někde na dně šuplíku. Tak proč si z nich neudělat líbivý šperk, který bude dokonalým staronovým doplňkem.

Koktejl - další články

Doporučujeme