Muž vydržel ležet 55 hodin, stal se tak šampionem

30. srpna 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Opravdu netradiční soutěž se odehrála v Černé Hoře. Proti sobě se tam utkali tzv. lenoši. Letos se rekordmanem stal Žarko Pejanovič, který vydržel ležet 55 hodin. Informoval o tom server Vijesti.

Představa, že můžete proležet celý den v posteli zní opravdu skvěle. Pokud se ale rozhodnete v této disciplíně soutěžit, po čase vám to ležení spíše poleze na nervy. Začnou vás bolet svaly a znecitliví se vám končetiny.

Muž vydržel ležet 55 hodin s přestávkami na záchod. Nebylo to nic složitého, perfektně jsem si odpočinul od vedra ve městě,” uvedl. Jako odměnu si odnesl voucher na večeři a víkendový pobyt pro dva. Rekord jsem nepřekonal schválně, šetřím si to na příští rok, až bude zorganizované klání mezi všemi dosavadními vítězi, dodal. Světový rekord v lenošení tak stále drží Dubravka Aksičová. Ta vydržela ležet čtyři dny a 21 hodin.

Následně se ale letošní šampion rozčílil, protože se mu nelíbili některé výstupy tamních médií. Například list Vijesti se k jeho vítězství vyjádřil s posměškem. Šampion tak měl napadnout novináře a rozbít vybavení redakce. Nakonec ho musela zadržet policie.

Koktejl - další články

Doporučujeme