Osudová chyba: Studentka zapomněla jednou vsadit, přišla o miliardy

15. března 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Rachel Kennedy (Foto: Instagram rachelkennedyyx)

Většina lidí, kteří pravidelně sází čísla do loterie mají zajeté tradice. Hodně z nich například sází celý život pořád dokola stejná čísla. Právě studentka z Velké Británie, Rachel Kennedy (19) byla zvyklá si každý týden takto vsadit. Bohužel jednoho dne na loterii zapomněla, a to se jí stalo osudným. Informoval o tom server LADbible.

Rachel Kennedy každý týden sází stejná čísla. Jednou večer se dívala na vásledky slosování a zjistila, že vyhrála. Přihlásila jsem se do aplikace a viděla tam ta vylosovaná čísla, byla úplně stejná jako ta, která vždycky sázím,” uvedla pro LADbible Kennedy.

Po zavolání na výherní linku, jí operátorka sdělila, že čísla jsou opravdu stejné, bohužel v ten den Rachel žádný tiket nepodala. Udělala jsem chybu a zpomněla jsem si vsadit, protože jsem těď měla dost práce ve škole. Prostě se stalo, dodala studentka pro server. Mladá dívka tak mohla vyhrát neuvěřitelných 182 milionů liber, v přepočtu asi 5,6 miliardy korun.

Studentka ale celou situaci bere sportovně. Nejsem sice bohatší, ale nejsem ani chudší. Doufám, že ty peníze vyhraje někdo, kdo je bude zoufale potřebovat. Já se z toho snad rychle otřepu,řekla pro LADbible.

Loterie se o její smůle dozvěděla

Informace o nepodaném výherním tiketu se okamžitě rozkřikla. Společnost Camelot, která výhry vyplácí, se k příběhu také vyjádřila. Bohužel žádnou cenu útěchy mladé studentce neposlali. “Dozvěděli jsme se o jejím příběhu. Je vidět, že má štěstí na vybírání čísel, takže jí přejeme hodně zdaru do budoucna a doufáme, že se zúčastní hned dalšího losování, sdělila podle LADbible společnost.

Co na to Jan Kraus?

Koktejl - další články

Doporučujeme