Je libo utřít prach nebo umýt okna? Nahá uklízečka vám za 1 500 korun na hodinu uklidí

31. března 2024·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

V dnešní době je úplně běžné, že si objednáte domů paní na úklid. Ovšem v Anglii se dvaatřicetiletá Lottie Rae rozhodla uklízet domy, a přitom být jen v rouše Evině. Za svou službu si účtuje taxi 1 500 korun na hodinu. Informoval o tom server New York Post.

Lottie z Anglie je profesionální uklízečka. Na tom by nebylo nic divného, kdyby neuklízela nahá. S touto profesí začala v roce 2017, aby si přivydělala peníze navíc. Za hodinu úklidu si účtuje 1500 Kč a měla možnost se potkat s různými lidmi, o kterých sdílí v příspěvcích na instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by New York Post (@nypost)

Pořád jsem hledala způsob, jak si přivydělat a docela se mi líbí být nahá, tak jsem si řekla, že to zkusím,” sdělila serveru Rae. Avšak na první zakázku nedorazila, protože dům byl podle map umístěn někde za lesem a sama se bála. Poté si ale řekla, že není srab a zvládne to. A tak začala nabírat další zakázky a od té doby uklízí nahá pravidelně.

Dokonce se jí stává, že klienti jsou taky nazí. Když vejdu dovnitř, už je nahý, dáme si kávu a já si hraju s jeho psem, a pak se pustím do práce,” pospala práci u muže, ke kterému chodí Lottie uklízet pravidelně. Také dodala, že její rodina ví, co dělá a plně ji v jejím byznysu podporuje.

 

Koktejl - další články

Doporučujeme