Pes dostal vlastní křesílko. Jeho reakce obletěla celý internet

7. června 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Lindsay Dyer miluje svého dlouhosrstého jezevčíka Franklina nadevše. Když seděla v křesle, vždy za ní pejsek přišel, sedl si na klín a chtěl se s ní mazlit. S příchodem pandemie, ale žena potřebovala pracovat na notebooku a se psem na klíně se pracovat nedalo. Nechtěla ho vyhodit, a tak našla jednoduché řešení. Pořídila mu vlastní křeslo. Jakmile se do něj Franklin posadil, tak se usmíval na všechny strany. Informoval o tom server The Dodo.

Když Lindsay Dyer musela začít pracovat na plný úvazek z domova, netušila, že její pes bude neustále chtít s ní sedět v křesle. “Když začala pandemie, šla jsem pracovat na plný úvazek z domu. Spoustu času jsem tak trávila v křesle se psem v klíně a pokoušela se psát,” popsala pro The Dodo.

Franklin si zvykl na pohodlí, které mu klín páníčky dodával. Lindsay ale potřebovala pracovat, a tak ji napadlo, že psovi pořídí úplně stejné křesílko. Věděla jsem, že Ikea má obdobné křeslo i ve velikosti pro děti,” uvedla. Jakmile se obchod s nábytkem otevřel, tak ani na vteřinu neváhala a nový pelíšek koupila.

Když donesla křesílko domů, pes se do něj okamžitě usadil. Nejvíc ji ale dostal výraz, který pejsek měl ve tváři. Doslova se na celé kolo usmíval. Dyer ho vyfotografovala a následně fotku sdílela na internetu. “Je to super pohodář,” řekla žena pro The Dodo. Není třeba nic dodávat. Z jeho výrazu je jasné, že byl velmi potěšen,” dodala.

Koktejl - další články

Doporučujeme