Pes se chodí sám venčit. Při příchodu zazvoní na zvonek

10. srpna 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Dostat se ze zahrady ven a vydat se na dobrodružnou "výpravu" je pro psa poměrně jednoduché. Dostat se ale zpět na pozemek už tak snadné není. S tím si poradilo chytré štěně z Brazílie, kterému stačí zazvonit na domovní zvonek a jeho pán ho s radostí vpustí dovnitř. Informoval o tom server The Dodo.

Nedávno jeden kolemjdoucí zachytil něco velmi netradičního. Před domem v brazislkém městě Mato Grosso uviděl psa. Ten postával před branou a vypadal, že ho tam někdo zanechal. Z nenadání ale pejsek udělal něco netradičního.

Čtyřnohý chlupáč se postavil na zadní, opřel se o zvonek a zazvonil jako člověk. Chvíli poté, ho jeho páníček pustil dovnitř. Kolemjdoucí si celou situaci natočil a po zveřejnění na sociální síti se video stalo okamžitě hitem.

Dokonce brazilská zpravodajská stanice dopátrala majitele tohoto slavného pejska. Štěně se jmenuje Faísca a podle majitele se tento kousek naučilo úplně samo. Pejsek se chodí sám venčit, vždy se ale vrátí a zazvoní. Když to udělal poprvé, nemohli jsme tomu uvěřit. Neučili jsme ho to. Je to velmi chytrý pes,” dodal páníček pro televizi.

Koktejl - další články

Doporučujeme