Policisté našli ohořelé ostatky. Mysleli si, že se jedná o figurínu a vyhodili je do kontejneru

3. srpna 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

K velkému omylu došlo v Kanadě. Hasiči a policisté vyjeli k požáru v kanadském Sherbrooku. Po něm vyhodnotili špatně lidské ostatky a mysleli si, že to jsou zbytky figuríny. Ohořelé tělo tak skončilo v popelnici před policejní stanicí. O případu informoval server CTV NEWS.

Někdo v pátek 23. července nahlásil požár za továrnou v kanadském městě Sherbrook. Na místo okamžitě přijeli hasiči i policisté a objevili několik hořících keřů. Podle svědků se někdo pokusil spálit figurínu.

To si mysleli i policisté, ohořelé zbytky odvezli a vyhodili do kontejneru před policejní stanicí. Pár hodin na to, přišel nahlásit zoufalý manžel, že pohřešuje svoji ženu. Fatální chybu si strážníci uvědomili v moment, kdy zaměřili manželčin telefon. Nacházel se totiž v autě, nedaleko od místa požáru.

Téhož večera vytáhli z popelnice ohořelé zbytky “figuríny”. Následně se ukázalo, že jde o ostatky pohřešované ženy. Je nám to všechno nesmírně líto. Můžete být ujištěni, že rodina je informována o každém kroku našeho vyšetřování,” uvedl podle CTV NEWS policejní šéf Danny McConnell. Jsem v šoku z těchto zpráv a mohu říci, že celý můj tým, celé oddělení, včetně těch, kteří u ohně zasahovali, jsou v šoku též,” dodal velitel hasišů Stéphane Simoneau. Aktuálně se příčina ženiny smrti vyšetřuje.

Koktejl - další články

Doporučujeme