Víte, co to znamená ‚pussy‘ v angličtině? Pojďme si připomenout nejslavnější hlášky a urážky Miloše Zemana

8. března 2023·Koktejl·Redakce

Miloš Zeman (Zdroj: Profimedia)

Ve středu 8. března je poslední den, kdy je naším prezidentem Miloš Zeman. Někteří ho mají rádi, jiní ho nesnáší, ale jedno je jisté. Málokdo má takový cit pro nezapomenutelné hlášky a urážky, které někdy opravdu zvedali lidi ze židlí, jako právě brzy bývalý prezident České republiky. Sarkasmem jeho vlastním se nebál oplývat při každé možné příležitosti. Pojďme si připomenou ty, na které nikdy nezapomeneme.

“Víte, co to znamená ‚pussy‘ v angličtině? K*nda. Takže s prominutím, v textech této skupiny je k*nda sem, k*nda tam.”

“Plíce, protože jsem vášnivý kuřák, jsou naprosto čisté. A prostatu mám jako panic.”

“Po 8. březnu odejdu do starobního důchodu, budu číst zajímavé knihy a trochu budu vzpomínat. Jako každý politik jsem se občas setkával, přímo nebo zprostředkovaně, i se závistivými a zakomplexovanými nulami, ať už mezi politickými komentátory, mezi neúspěšnými politiky i jinde. Na tyto nuly zapomenu první den svého starobního důchodu.”

“Pokud po mně chcete házet vajíčka, házejte i rajčata, občas přihoďte nějakou tu klobásku a lečo si už udělám sám.”

“Víte, já obdivuji impotenty, kteří píší učebnice erotiky.”

“Učený z nebe nespadl, ale tady jako by blbce shazovali.”

“Novináři jsou pitomci, hnůj a fekálie.”

“Kdy se chystáte, paní redaktorko, přibližně umřít?”

“Po vyhynutí blbouna nejapného je nejhloupějším stvořením na zemi český novinář.”

“Žurnalistů je mnoho, je třeba je likvidovat.”

“Hovoří-li (Stanislav) Gross o cti, je to podle mého mínění totéž, jako když prostitutka mluví o panenské bláně; obojí existuje, ale u jiných.”

“S rizikem, že na mě podáte žalobu, chci úvodem své odpovědi konstatovat, že vaše interpelace na mě působí jako řev dinosaura vylézajícího z páchnoucích bažin.”

“Slovenská piva jsou dobrá leda tak na proplachování zubních protéz.”

“Po ledvinové kolice mi lékaři nařídili hodně pít. Naštěstí ale neřekli co, takže kombinuji víno a pivo.”

“Můj vztah k zelenině je veskrze pozitivní. Žádám ovšem, aby mezi mne a ji byl vsunut transformační mezičlánek, který se jmenuje prase.”

“Jako jsem kdysi vyzval k nošení roušek, tak jsem pak vyzval k očkování. Věřím, že ta lehce dementní skupina, která to nechce, změní svůj názor.”

“To, co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti ani sarkasmu. Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní, dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. Těmto lidem – je to tedy polovina národa – uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa.”

“Je čas se rozloučit – jak jinak než slovy básníka: A kdybychom se víckrát neviděli, bylo to krásné a bylo toho dost. Sbohem a šáteček.”

 

Koktejl - další články

Doporučujeme