Zdají se vám erotické sny? Ne vždy znamenají to, co si myslíte

14. září 2021·Koktejl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Mnoho lidí věří, že sny mají hlubší význam. Pokud se vám tedy například zdá, že někdo umřel, většinou to ve skutečnosti nemá se smrtí nic společného. Podobně je tomu i ohledně jiných snů. Sny mohou představovat nedotčené emoce či skryté touhy, které se snaží dostat na povrch. Co se vám zdálo? Něco romantického, vášnivého či sexy? O významu snů informoval magazín Elle.

Nevěra

To, že se vám zdá, že vás váš partner podvádí, neznamená, že je to nějaké proroctví, a že se tato noční můra vyplní. I když jste vy tím, kdo ve snu podvádí, neznamená to, že po tom bezmezně toužíte, a že při první příležitosti podlehnete takové touze. Sen o nevěře může znamenat pouze to, že nejste ve vašem vztahu stoprocentně spokojení, nebo jistí a je potřeba si o takových věcech s partnerem promluvit. Zamyslete se nad tím, co by vám ve vztahu mohlo chybět, nebo proč máte o hloubce vašeho vztahu pochybnosti, které se takto projevují.

Dominance

Zdá se vám o touze někoho ovládat? Nebo naopak být poslušný a někým ovládaný? S největší pravděpodobností to souvisí s tím, co se zrovna odehrává ve vašem životě. Vycházet to může z vašeho postavení, pracovní pozice nebo povahy mít vše naprosto pod kontrolou. Pokud se vám při takových snech rozbuší srdce, nebojte se je převést do reality. Trocha dominance a submisivity ještě nikdy nikomu neublížily. Možná jen trošku.

Zneužití

Pokud se vám opakovaně zdají takové erotické sny, které zahrnují násilí či zneužívání, ve většině případech to není nic příjemného, po čem by se člověk vzbudil plný touhy s blaženým výrazem. Může to souviset s nějakými nedořešenými traumaty, které se derou na povrch. Není od věci, navštívit odborníka, aby vám pomohl odhalit příčinu těchto často se opakovaných nepříjemných snů.

S někým slavným

Pokud se vám zdá, že dovádíte s někým slavným, je to možná pro to, že o takových věcech sníte i za bdělého stavu. Pokud ne, neznamená to nic jiného, než že vás dotyčná osoba přitahuje a vy po ní toužíte. Zároveň to však znamená, že toužíte po pozornosti, výjimečnosti a důležitosti. Protože, jak byste se cítili, kdybyste se vyspali například s Bradem Pittem nebo s Megan Fox?

Zakázaný sex

Zdá se vám o sexu s někým, kdo je ve skutečném životě naprostým tabu? Například o sexu s bratrem vašeho partnera, s tchyní nebo s vaším šéfem? Nemusíte z toho mít výčitky. Takové sny mohou být pouze paralelou k naprosto jiným pocitům. Možná máte k dané osobě pouze hodně blízko, nebo mezi vámi cítíte jedinečné pouto. To ale nemusí mít nic společného s nějakou sexuální přitažlivostí. Raději si ale takové sny nechte pro sebe.

Na veřejnosti

Zdá se vám o tom, že máte sex na veřejnosti a přitom ve skutečnosti takovým aktivitám příliš neholdujete? Nejspíš to neznamená, že byste po něčem takovém toužili. Pouze se ve vás skrývá nějaký váš strach z odhalení, či odsouzení. Zamyslete se, zda vás netíží nějaké tajemství nebo něco, za co by vás jiní mohli odsoudit.

Sex s ex

Zdálo se vám o sexu s vaším bývalým partnerem či partnerkou? Rozhodně to neberte jako nějaké znamení, že by k tomu mělo dojít i v reálném životě. Pouze jste narazili na něco, co vám danou osobu připomnělo a vaše mysl takto zareagovala. Pokud se však tyto sny často opakují, možná by stálo za to popřemýšlet nad tím trochu hlouběji a zjistit, co za tím stojí.

Koktejl - další články

Doporučujeme