Lucie Šafářová čeká miminko! Plekanec bude potřetí otcem

4. července 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: instagram.com/lucie.safarova

Bývalá tenistka Lucie Šafářová je těhotná. Svého prvního potomka čeká s hokejistou Tomášem Plekancem. Miminko by se mělo narodit do Vánoc. Informoval o tom čtvrteční Magazín DNES.

Tomáš Plekanec si teprve nedávno po soudních tahanicích přivezl domů z Kanady dva syny, které má s Lucií Vondráčkovou, s níž je stále ženatý. “V určitou chvíli jsme si řekli, že dítě chceme, a dál jsme tomu nechali volný průběh. Samozřejmě by bylo snazší, kdyby byl Tomáš rozvedený. Takhle si to asi žádná holka nevysní. Ale i já znám lidi, kteří se rozváděli tři roky. Nebo pět,” cituje server iDNES držitelku pěti grandslamových titulů ze čtyřher.

Šafářová uvedla, že pokud by byli mladší, tak by možná s dítětem ještě počkali, ale jelikož jí je dvaatřicet, tak nechce riskovat, že se to později hned podaří.

Stále ženatý Plekanec v rozhovoru připomněl, že svou bývalou rodinu neopouští, chce si jen založit novou rodinu, ve které bude spokojený. “Manželství nevyšlo, to se stává. A než mít jednu rodinu, kde to neklape, je přece lepší vytvořit novou, funkční. A do ní budou kluci samozřejmě patřit taky,” zdůraznil hokejista.

Celebrity - další články

Doporučujeme