Manželský pár měl celý rok sex každý den. Co to udělalo s jejich vztahem?

2. ledna 2020·Články·Redakce

Mladý manželský pár si vyzkoušel, co s jejich vztahem udělá, když se budou intimním chvílím věnovat každý večer. Zajímavý experiment jejich vztah rozhodně poznamenal.

Po narození třetího dítěte se Brittany necítila ve své kůži. “Pamatuji si, že jsem vylézala ze sprchy, zahlédla se v zrcadle a sama sebe jsem se musela zeptat: “Kdo pustil dovnitř mojí matku?” Od toho dne jsem se už nechtěla ukazovat nahá ani manželovi,” vzpomíná žena.

Jak roky plynuly, její manžel Andy už prý ani pořádně nevěděl, jak tělo jeho ženy vypadá v celé kráse. “Přišla jsem tedy s nápadem, že zkusíme mít sex celý rok každý den,” svěřila se Brittany. Manžel pochopitelně nadšeně souhlasil.

Své předsevzetí – s výjimkou několika dnů, kdy je postihly silné žaludeční problémy – dodrželi. Zpočátku to prý bylo otravné. Unaveným rodičům třech dětí se zkrátka do intimních radovánek nechtělo. “Postupem času jsem se ale na naši každodenní chvilku začala těšit,” přiznala Brittany.

Pozitivní vliv jejich společných chvilek se začal šířit i mimo ložnici. V manželství bylo najednou více romantiky, letmých dotyků a polibků. “Čím větší byla naše intimita, tím silnější byl náš vztah,” přiznala se maminka tří dětí s tím, že získala sebevědomí a o to, jak vypadá její tělo, se přestala strachovat.

Teď už pár sex každý den nemá, ale přesto byl jejich experiment užitečný. “Neznamená to, že je naše manželství odolné vůči rozvodu. Já jsem ale získala větší jistotu,” říká Brittany, která může zážitek jenom doporučit.

Články - další články

Doporučujeme