Meghan plánuje navzdory tradici představení potomka ve velkém stylu! Královna je proti

24. dubna 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: https://www.instagram.com/kensingtonroyal/

Vévodkyně ze Sussexu Meghan Markle se už pomalu chystá porodit prvního potomka svého manžela prince Harryho. Někdejší hollywoodská herečka plánuje oznámit narození dítěte v noblesním stylu - na obálce prestižního časopisu, což se nelíbí královně Alžbětě II.

Princ Harry spolu se svou chotí zřejmě poruší tradici, kterou dodržoval jeho starší bratr William s manželkou Kate, když hned po narození dítěte se o radost podělili s celým národem.  

To bývalá hollywoodská herečka zřejmě půjde jinou cestou. Podle informací má vyjednávat s prestižním magazínem Vogue o umístění fotografie dítěte na titulní stránku, proti čemuž je britská královna Alžběta II.

I když osoba blízká vévodkyni popírá, že by se s magazínem vyjednávalo, u Meghan Markle by to nikoho nepřekvapilo, jelikož vnímá tradice jinak.  

Meghan je neoblomná v tom, že udělá ohledně narození jejího dítěte všechno jinak, než co se obvykle očekává od královského dvora, čím bohužel vytváří mezi ní a palácem velké napětí,” uvedl zdroj blízký královské rodině pro magazín new!   

Meghan dostává tým stylistů a mistrů přes makeup, aby všechno připravili. Královský palác zuří už jen z toho, že se to dozvěděl od svých asistentů,” dodal informátor.

Celebrity - další články

Doporučujeme