Mladík měl nastoupit do vysněné práce. Na výletě však tragicky zemřel

24. července 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Andrey Privin (Facebook)

24letý student měl nastoupit do jeho vysněného zaměstnání, ale bohužel se toho nedožil. Pár dní před nástupem se totiž nešťastnou náhodou zabil na výletě.

Andrey Privin byl absolventem univerzity v Chicagu. Do zaměstnání měl nastoupit jako zdravotník, což bylo jeho vysněné povolání. Bohužel pro něj, jeho rodinu a přátele z toho ale sešlo.

Podle informací televize FOX News se totiž mladík nešťastnou náhodou zabil při návštěvě Grand Canyonu (Velký kaňon – pozn.red), když se procházel po turistickém chodníku South Rim a přelezl zábradlí vyhlídky. V ten okamžik však ztratil rovnováhu a zřítil se do propasti hluboké 152 metrů.

Upřímně přiznávám, že netoužím po ničem jiném, než být zdravotníkem. Jsem nesmírně hrdý, že budu pomáhat lidem,”  napsal pár dní před smrtí na sociální síť 24letý Privin.

Mladík měl nastoupit do nemocnice NorthShore University Health System, která vydala po jeho smrti prohlášení, v němž vyjádřila politování nad tragickým úmrtím Andreye, na něhož budou všichni vzpomínat jako na milého a pozitivního muže.

Články - další články

Doporučujeme