Muž stál při letu celých šest hodin, nechal svou manželku lehnout si na sedadla

10. září 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: twitter.com/courtneylj_

Na sociálních sítích se objevil snímek z paluby letadla, na kterém stojí manžel nad svou ženou, kterou nechal lehnout si na obě sedadla. Podle reakcí lidí se jedná buďto o pravou lásku, nebo sobectví ze strany manželky. Informoval o tom server deníku Daily Mirror.

Snímek muže stojícího nad svou ženou zveřejnil na sociální síti jeden z cestujících, který ve svém příspěvku poukázal na to, že se jedná o pravou lásku. Muž měl totiž stát celých šest hodin letu jen proto, aby si jeho manželka mohla odpočinout.

V komentářích pod příspěvkem se však objevují i názory, že se nejedná o lásku, ale o sobectví ženy, která nechala svého muže šest hodin stát. “Mohla (manželka, pozn. red.) si položit hlavu na jeho klín,” poznamenal jeden z diskutujících.

Jestli je tohle láska, tak chci být radši sám,” napsal další uživatel. Ke kritice ženy se však přidaly i zástupkyně něžného pohlaví. “Je to sobectví. Klidně si mohla opřít hlavu o jeho rameno a usnout. Takhle láska nefunguje,” upozornila jedna z uživatelek.

Jeden z diskutujících však poukázal na to, jestli je příběh vůbec pravdivý. Argumentuje totiž tím, že by personál letadla nenechal cestujícího stát šest hodin letu, ale přiměl by jej sednout si. Jak to vidíte vy?

Články - další články

Doporučujeme