Náctiletí se naučili využívat roušek. Převlékají se za důchodce a kupují si alkohol

31. července 2020·Články·Barbora Pisingerová

Foto: TikTok

Světová pandemie nového typu koronaviru způsobila, že se na mnoha místech najednou stalo povinným nosit roušku. Zatímco většině lidí je tato ochranná pomůcka spíše nepohodlná, jedna skupina obyvatel povinnost naopak vítá. Náctiletí se totiž s pomocí roušek naučili maskovat své mládí a v převlecích si se zakrytou tváří snadno kupují alkohol. 

Roušky a ústenky většině z nás spíš překáží. Jakmile je proto přestaneme muset nosit, řada z nás je nadšeně odkládá. Někteří lidé se ale roušek naučili využívat ku svému prospěchu.

Mezi středoškoláky se totiž rozmohl trik, který jim velmi usnadňuje opatřování alkoholu, i když si ho legálně koupit nemohou. Náctiletí se na řadě místech převlékají za lidi starší generace a díky roušce a rukavicím jim to jde o poznání snadněji.

Trendem jsou například gumové masky, které doplněné o brýle a ústenku zcela zakryjí původní obličej. Stačí pak paruka, šátek a patřičné oblečení a skoro dokonalý převlek je na světě.

U kasy v supermarketu je pak dílo dokonáno. Po letmém pohledu na nakupujícího důchodce se nikdo na doklady nezeptá a puberťák spokojeně odkráčí i s alkoholem.

Foto: TikTok

Články - další články

Doporučujeme