Žena se nevídaným způsobem pomstila muži

6. září 2020·Články·Lenka Skrzeczkova

Chtěla se pomstít, tak mu ukousla penis. (foto zdroj: Shutterstock)

Abraham Musanda (52) ze Zambie se stal objetí neobvyklé pomsty. Jeho žena Mukupa (40) chtěla, aby vyhnal z ložnice krysu, která se uhnízdila poblíž postele. Ten ale její požadavek odmítal splnit. Manželka se nakonec naštvala a muži se pomstila velmi netradičním způsobem.

Žena se vrátila večer z večírku domů a poblíž postele, objevila krysu. V ten moment v místnosti odmítala spát a prosila manžela, aby nečekaného návštěvníka zneškodnil. Muž odmítal a následně došlo k potyčce. Mukupa měla vztek a tak manžela kousla do jeho genitálií, čímž mu způsobila velmi ošklivá zranění.

Abraham byl ihned převezen do nemocnice v Kitwe, kde mu jeho poranění ošetřili. Později vyšlo najevo, že pár spolu delší dobu není a bydlí pouze pod jednou střechou. Tudíž potyčky jsou u nich na denním pořádku. Například v minulosti byl Abraham zatčen za napadení syna. Manželku se synem vezl v autě. Během cesty se spolu pohádali a když manželka vystoupila, měl zavést syna k chůvě. Muž se ale nedokázal po hádce uklidnit a v afektu na svého čtyřletého syna zaútočil.

Není to jediný případ, kdy se žena odhodlala k takovému činu. Pomstychtivé Thajce se nelíbila nevěra přítele a tak se ho rozhodla potrestat. Podobný případ se stal i v České republice. Žena z Přerovska se při sexu hodně odvázala a partnerovi neúmyslně ukousla penis. Toho museli následně odvézt do nemocnice, kde muž nejprve nechtěl říct, co se mu stalo. Nakonec ho ošetřili a muž o svou chloubu nepřišel.

Články - další články

Doporučujeme