Najdu si tě, zrůdo! Dívka (10) kopala do psa, na internetu jí vyhrožují smrtí

29. ledna 2019·Články·Karolína Stránská

Zdroj: Reprofoto TN.cz, Facebook

Další případ nevhodného zacházení se psem pobouřil Česko. Na sociálních sítích se v pondělí objevilo video, na kterém dívka kope do psa. Netrvalo dlouho a video bylo z internetu mazáno, milovníci psů však zjistili identitu holčičky a začali ji v komentářích tvrdě odsuzovat. Došlo i na výhrůžky smrtí.

“Dobrá št*tka, už od mala bejt k*rva a ještě k tomu týrat zvířata!” “Je někdo kdo tuhle zrůdu zná osobně? Doufám, že jí někdo namlátí tlamu, aby věděla, jak to bolí..” Jsi spratek, holčičko… viděl jsem to video a udělám ti to samé, co ty tomu pejskovi, já si tě najdu… až tatínkovi zmizíš, tak bude pozdě… karma je zdarma.” To je pouhý výběr reakcí, které se na sociálních sítích dívky a její rodiny objevily. Aktérka si založila nový Instagram, kde také zveřejnila omluvné video.

“Mám nový účet, protože už se to nedalo snést. Nejsem teď ve škole, protože jsem z toho byla špatná. Celý den jsem brečela, bála jsem se okolního světa,” vyjádřila se po bouři na sociálních sítích dívka.

“Chtěla bych se všem omluvit, nejvíc tomu pejskovi. To video bylo sehraný. Nevím, proč jsem to točila, bylo to spíš ze srandy s kámoškama. Ale vím, že to sranda nebyla. Jinak svého pejska mám moc ráda. On si hrál, ale mě to docela naštvalo. Měla jsem poškrábaný záda” uvedla ve videu desetiletá holčička.

Ačkoliv se mnozí shodují v tom, že by dívka zasloužila tvrdý fyzický trest, mezi komentujícími se našli i tací, kteří se jí částečně zastávají a připomínají, že se jedná o dítě a nikdo si nezaslouží takovouto míru internetové šikany. Uživatelé si totiž zjistili jméno dívky a dokonce do kterého města chodí na základní školu a začali se v komentářích domlouvat, jak do školy zajdou.

Co si myslíte o tomto případu vy?

Články - další články

Doporučujeme