Natáčení erotických scén s reálnými partnery? Británie znovu perlí s doporučeními ohledně covidu

21. srpna 2020·Články·Marek Blažíček

Zdroj: Shutterstock

Neuvěřitelná doba si žádá neuvěřitelná řešení. Své o tom ví ve Velké Británii, kde to s opatřením proti covidu 19 občas opravdu přehánějí. Nyní vydali doporučení, aby filmaři natáčeli milostné scény s reálnými partnery herců.

Dlouho přerušovaná natáčení se znovu pomalu rozbíhají. I nadále jej však provází nejrůznější a nejhrůznější útrapy či omezení. Nyní bylo například vydáno prohlášení týkající se milostných scén.

Natáčení milostných scén s reálnými partnery

To obsahuje hned několik doporučení: například to, aby filmaři zvážili, zda jsou milostné scény v posunu děje opravdu nutné, v případě seriálů se pak mají zamyslet, zda není možné posunout je v ději na později. Pokud to nejde, mají se zamyslet nad nasazením “záskoku”. Ten by měli obstarat reální partneři herců. Něco takového působí jako opravdu šílená představa…

Před časem vydali lékaři ve Velké Británii prohlášení, ve kterém doporučují nebýt k sobě během sexu s partnerem tvářemi k sobě, případně na sobě mít během aktu roušku. Nyní zase tohle… že by snad Britové chtěli v nelehké době dostát svému vyhlášenému smyslu pro humor?

Články - další články

Doporučujeme