Příběh, který vám zlomí srdce: Otec zemřel ve spánku, když choval dítě v náručí

26. června 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Hollie Bridgewater (Facebook)

21letá Hollie Bridgewater prožívá těžké chvíle. Nedávno jí totiž zemřel snoubenec, se kterým má osmiměsíčního kluka Sonnieho. Její o dvacet let starší přítel zemřel ve spánku, když uspával dítě.

42letý Mike, známý jako DJ Giddy, z anglického města Grimsby zemřel náhle během uspávání svého syna, ačkoli byl jeho zdravotní stav dobrý a nic nenasvědčovalo tomu, že by se tak mohlo stát. “Zemřel, když držel syna v náručí,” uvedla pro deník Grimsby Telegraph Hollie Bridgewater. Dle jejích slov těsně před svou smrtí svému dítěti řekl, že ho miluje.

“Viděla jsem ho umírat. Zemřel pokojně. Neměl bolesti. Jen jsem si myslela, že chrápe,” popsala situaci Hollie. Na svém facebooku poté zveřejnila roztomilé video svého synka den po smrti Mikea. Sonnie drží fotku svého otce a nestále se směje.

Právě přítomnost jejího syna její bolestnou ztrátu zčásti neutralizuje. Dle jejích slov je Sonnie natolik podobný svému otci, že část Mikea s ní bude žít do konce života. “Stále je to velmi čerstvé. Stále čekám, že na mě vyskočí, protože takový on byl. Snažím se teď být silná kvůli Sonniemu,” uvedla Hollie.

 

Články - další články

Doporučujeme