Princové William a Harry si oficiálně rozdělí majetek! Co za tím je?

21. února 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Princové na premiéře Star Wars

Vévoda z Camridge a vévoda ze Sussexu, princové William a Harry, si během následujících týdnů oficiálně rozdělí majetek a služebnictvo. Vše chtějí stihnout před porodem Harryho manželky, Meghan Markle, jež má termín na jaře. Informoval o tom britský týdeník The Sunday Times.

Zpráva britského týdeníku uvádí, že bratři vytvoří dva samostatné dvory s rozdělenou domácností reflektující jejich odlišnou, ale narůstající odpovědnost. Změna se bude týkat i jejich služebnictva.

Princ Harry a Meghan už dříve oznámili, že se odstěhují do panství Frogmore ve Windsoru. V současné době žije manželský pár po boku Williama a Kate v panství Nottingham na pozemcích Kensigtonského paláce.

I když se musí budoucí domov Harryho a Meghan zrekonstruovat, manželský pár si jej vybral mimo jiné proto, že má větší množství pokojů, což oceňuje hlavně někdejší americká herečka, která by ráda chtěla v domě ubytovat svou matku. Do Frogmore by se vévoda ze Sussexu se svou chotí chtěli nastěhovat už v březnu, tedy akorát před porodem jejich potomka, který je očekáván na přelomu dubna a května.

Celebrity - další články

Doporučujeme