Rodiče se nemusí bát vyrazit na akci i s dětmi, zázemí najdou v dětském koutku.

3. prosince 2018·Články·Daniela Procházková

Rodiče malých dětí jsou dnes mnohem aktivnější než dříve. Maminky nezřídka pracují s velmi malými dětmi, tatínkové se více zapojují do péče o děti a za zábavou a poznáním často vyráží celá rodina. Je proto důležité, aby organizátoři akcí mysleli i na potřeby rodičů a dětí.

Mobilní dětské koutky na akcích zajišťuje již 6. rokem Baby Office, eventová agentura zaměřená na rodiče a děti. „Jako matce malého dítěte mi vždy vadilo, že na akcích pro rodiny není žádný prostor pro nakojení a přebalení dítěte,“ říká Pavlína Bandrowská, jedna ze zakladatelek Baby Office. „Tak jsem se rozhodla, že zkusíme tuto službu nabízet organizátorům veletrhů, festivalů, konferencí a dalších akcí. Trvalo to dlouho, než se nám podařilo přesvědčit organizátory, že tato služba má smysl. Nyní se nám daří zajišťovat zázemí pro děti na stále více akcích.“

Baby Office dnes už pravidelně zajišťuje dětské mobilní koutky na veletrzích For Arch, Cannafest nebo Dětská planeta. Najdete je také na konferenci Ženy sobě – Equal Pay Day nebo na Festivalu Evolution.

Službu ocení nejen děti, ale i jejich rodiče. Děti se zabaví v dětském koutku, maminky mohou v klidu nakojit v kojicím koutku, součástí zázemí je i přebalovací koutek a možnost ohřát dětské jídlo.

„Do Baby Office jsem chodila jako účastnice vzdělávacích kurzů, využívala jsem coworking s miniškolkou, když byly moje děti malé,“ říká paní Alena. „Od té doby stále sleduji, na jakých akcích skvělý tým lektorů z Baby Office hlídá děti. Je to pro mě často důvodem, proč na akci vyrazit,“ dodává.

Společnost Baby Office vedle mobilních dětských koutků zajišťuje hlídání dětí ve firmách. „Zájem je především o příměstské tábory o letních prázdninách nebo krátkodobé hlídání při různých příležitostech,“ popisuje Pavlína Bandrowská. „Organizujeme také Family Day, Mikulášské besídky ve firmách a další eventy.“

 

 

 

 

 

 

 

Sehraný tým Baby Office děti spolehlivě zabaví.

 

 

 

 

 

 

 

Lektoři Baby Office jsou vždy usměvaví a ochotní. S dětmi tvoří, hrají si nebo povídají.

 

 

 

 

 

 

 

Oblíbená Kuchtíkova dílna na Ratolest Festu. Tato akce pro děti a jejich rodiče se koná pravidelně koncem května na pražské Náplavce.

 

 

 

 

 

 

 

Mobilní dětský koutek Rossmánek na Festivalu Evolution.

 

 

 

 

 

 

 

Hra na obchod, silnice, skákací panák, výtvarná dílna nebo stavebnice – v dětském koutku Baby Office se zabaví každý.

 

 

Články - další články

Doporučujeme