Vévodkyně Meghan je robot? Vystoupení bývalé herečky v televizním vysílání řeší příznivci konspiračních teorií

18. června 2018·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: Daily Mirror (Twitter)

Přítomnost prince Harryho a jeho chotě Meghan Markle na finálovém večeru soutěže Britain´s Got Talent spustila lavinu otázek ohledně jejich chování. Televizní diváci totiž přišli s tezí, že se jedná o roboty, protože měli neustále stejný výraz. Pravda je však úplně jiná.

Královský pár se zúčastnil přímého přenosu finále britské talentové soutěže. Ačkoli vévoda a vévodkyně ze Sussexu vypadali jako živí, jejich neustálý úsměv vypovídal o tom, že něco není úplně v pořádku.

Podle reakcí na twitteru se nejednalo o opravdového Harryho a Meghan, nýbrž o jejich kopie. Moderátor večera se však choval, jako by se jednalo o skutečné živé bytosti. “Dobrý večer Vaše královská Výsosti, doufáme, že si show užíváte,” oslovil moderátor vévodkyni Meghan, která seděla se svým mužem v publiku.

Jeden uživatel na twitteru se dokonce přiklonil k názoru, že královna Alžběta II. choť svého vnuka nechala zabít a nahradila ji robotem.

Vyznavači konspiračních teorií však přišli zkrátka, protože vyšlo najevo, že se jednalo o voskové figuríny z londýnského muzea Madame Tussauds. “Tento večer jsme přivedli zábavu k životu, neboť napodobeniny Jeho a Její královské Výsosti ze Sussexu se překvapivě objevily během finálového večera Britain´s Got Talent,” stálo v prohlášení muzea voskových figurín, které má svou pobočku i české metropoli.

Muzeum se rozhodlo vzít figuríny mezi lidi, aby mohli mít pocit, že se nachází v těsné blízkosti královského páru.

Celebrity - další články

Doporučujeme