Experiment, který vyděsil spoustu rodičů. Unést dítě je ve skutečnosti hračka

30. ledna 2020·Články·Redakce

Sedíte na lavičce a na hřišti si hraje vaše dítě. Jde kolem sympatický mladík s psíkem, kterého si děti okamžitě zamilují. Najednou sledujete, jak vaše dcerka či syn chytá neznámého muže za ruku a odchází s ním neznámo kam. Je tohle vůbec možné? Ano, je to dokonce velmi jednoduché, jak dokázal nejnovější experiment.

To, že se dítě nemá bavit s cizími lidmi, natož s nimi kamkoliv odcházet, slyší od rodičů i ve škole neustále. Stačí ale malé zvířátko a k tomu pár milých slov a děti zapomenou na strach i na slova dospělých. Jsou důvěřivé a toho právě násilníci zneužívají.

Pokus, který můžete vidět ve videu, byl uskutečněn pomocí skryté kamery. Bylo natočeno okolí parku, ve kterém se pohledný muž nejdříve seznámil a domluvil s rodiči a poté na jejich dítě zkusil zahrát divadlo. Na pomoc si vzal štěně. Bylo to tak snadné, že se sám divil, jak je úspěšný! Rodiče si přitom byli jisti, že tohle jejich dítě neudělá a nebude se s cizím člověkem ani bavit, natož ho držet za ruku. Podívejte se sami. Ještě pořád si myslíte, že jsou vaše děti dostatečně poučeny?

 

[/player]

Články - další články

Doporučujeme