VIDEO: Obyvatelé vesnice našli pohřešovanou ženu. Spolkla ji obří krajta

2. června 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

V indonéské vesnici spolkla obří krajtu 54letou ženu. Místní obyvatelé našli u její zahrady pouze sandály a mačetu. Jakmile našli krajtu, která trávila něco velkého, rozhodli se ji zabít a rozpárat. Uvnitř hada posléze našli pohřešovanou ženu.

Incident se stal v noci ze čtvrtka na pátek minulý týden. Vice jak 100 obyvatel vesnice pohřešovalo 54letou Wa Tibu, která byla naposledy spatřena na své zahradě. V pátek ráno však její známí našli na zahradě pouze její sandály a mačetu.

30 metrů od jejích věcí byla posléze nalezena sedmimetrová krajta, která trávila opravdu velkou kořist. Lidé se proto rozhodli, že ji zabijí a podívají se dovnitř. “Rezidenti měli podezření, že had oběť spolkl, proto jej zabili,” sdělil deníku The Guardian šéf místní policie Hamka, jenž dodal, že když hada rozřízli, našli tělo ženy uvnitř.

Ženu spolkla krajta hlavou napřed. Její tělo uvnitř hada bylo neporušené. Takto velké krajty nejsou v oblasti Indonésie či Filipín žádnou výjimkou. Obvykle se živí menšími zvířaty, ale málokdy se zaměří přímo na člověka.

Články - další články

Doporučujeme