VIDEO: Žena natáčela na mobil bouřku. Díky náhodě nepřišla o život

30. července 2018·Články·Lukáš Vaněk

Ilustrační foto. Zdroj: ČTK

Žena si chtěla na mobilní telefon natočit, jaká je venku tma, a doufala, že se jí podaří zachytit i nějaký blesk. Přání se jí bohužel vyplnilo, protože blesk udeřil do jejího mobilního telefonu. Díky gumovému krytu na mobilu však přežila.

Snažila jsem se natočit, jaká je tma, a doufala jsem, že mohu zachytit i nějaký blesk, ale nepředpokládala jsem, že by mě to zasáhlo. Blesk zasáhl gumové pouzdro na mém telefonu a mám-li být upřímná, zachránilo to můj život, jinak by můj telefon pravděpodobně explodoval,” uvedla 42letá Tracey Kutluol pro zpravodajský server Independent. Kuriozitou přitom je, že si gumový obal na telefon vyzvedla pár hodin před incidentem.

Nemáte ponětí o tom, jak moc je blesk silný. Stále pociťuji mravenčení v levé ruce od malíčku až po loket,” popsala matka dvou dětí. Při zásahu bleskem se jí prý před očima promítl celý život. Hned odhodila telefon a s dětmi začala křičet a panikařit.

Chtěla bych upozornit každého, kdo plánuje dělat to, co jsem udělala já – nedělejte to. Nebuďte jako já. Když můj manžel přišel do domu včera v noci, řekl, že jsem byla nezodpovědná. Prosím, dávejte pozor. Může se to stát i vám,” upozornila Tracey Kutluol, která nafilmovaný incident zveřejnila na twitteru.

Články - další články

Doporučujeme