Barvení nechte minulosti. Tyto dámy vás přesvědčí, že šediny mohou být krásné

3. června 2020·Články·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / jackmartincolorist

Dlouhou dobu byly šediny spojovány se stářím a jakmile se rozmohlo barvení vlasů jako mainstreamová móda, začali dámy i pánové využívat všech možných prostředků, aby své šediny zakryli. Tato doba už ale dost možná pominula. Dneska je naopak in své šediny hrdě vystavovat na odiv. Tato galerie vás přesvědčí, že i šedé vlasy mohou být krásné. 

Kadeřník Jack Martin z Kalifornie je skutečný mistr ve svém oboru. Takových je sice po světě celá řada, Jack ovšem razí trochu nevšední směr. Dámám, které trápí šediny, navrací sebevědomí a lásku k sobě samým k takovým, jaké jsou.

Jack nabízí takové barvení, které co nejpřesněji vystihne přirozený styl šedivějících vlasů, které se ženy tak dlouho snažily zakrývat. Výsledky jsou přitom naprosto nádherné.

Už dávno neplatí, že šediny rovná se stáří a žena s šedými vlasy už je za zenitem. Šedé vlasy jsou nyní naopak v módě a i mnohé mladé dívky volí právě tuto barvu pro své kadeře. Kdy jindy než teď proto vyzkoušet, jaké by to bylo nechat své šediny přirozeně vyniknout?

Články - další články

Doporučujeme