VIDEO: Živá ryba na talíři? Zákaznici restaurace po tomto objevu přešla chuť k jídlu

4. srpna 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Jim Guinee (Facebook)

Rodina v americkém státě New Jersey si zašla na večeři do jedné z tamních restaurací. V jednom z jídel však bylo nepříjemné překvapení, které jim zkazilo chuť k jídlu.

Návštěva restaurace Stella Marina Bar nedopadla pro rodinu zrovna nejlépe. Přítelkyně Jim Guineeho si objednala tresku, ve které se hýbal živý červ. Přítel neváhal a okamžitě si to natočil na telefon. Posléze video zveřejnil na svém facebookovém profilu.

To, co právě vylezlo z jídla, je živý červ,” okomentoval video Jim. Restaurace na základě incidentu přestala vybrané jídlo servírovat. Nicméně podnik je toho názoru, že muž neměl problém řešit příliš veřejně. Jim Guinee se zase bránil, že mu v žádném případě nešlo o poškození dobrého jména restaurace, ale chtěl pouze varovat lidi, aby byli při konzumaci ryb opatrní.

Pokud by totiž člověk snědl larvu, která se běžně nachází v těle některých ryb, zejména tresky, mohlo by se mu velmi přitížit. Nejčastější příznaky jsou migréna, zvracení, bolest břicha a průjem. Larva totiž v těle ryby zůstane, jestliže maso není dostatečně tepelně připraveno.

Články - další články

Doporučujeme