Adoptovaná žena roky pátrala po své sestře: Shodou náhod se nastěhovala vedle ní!

24. března 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Příběh ženy jménem Hilary Harris (31) zní jako z dojemného filmu. Protože byla jako miminko adoptovaná, nikdy neměla možnost poznat svou biologickou rodinu. Po letech pátrání sice našla své rodiče, otec byl však již po smrti a s matkou se nikdy nesblížila. Zjistila ale, že má sestru. Po rocích neúnavného pátrání, které nikam nevedlo, pak přišel malá zázrak. Našla ji ve své sousedce!

Hilary Harris (31) byla adoptována náhradními rodiči už jako malé miminko. Její adoptivní matka však zemřela, když bylo Hilary pouhých 13 let a o to více posílila její touhu po nalezení biologických příbuzných. Po čase se jí dokonce podařilo zjistit, kdo byli její rodiče.

Její pravý otec byl ovšem již po smrti a svou matku viděla v životě jen jednou. Ztracené pouto mezi matkou a dcerou nikdy obnoveno nebylo. Během svého pátrání však zjistila, že po světě chodí ještě její starší sestra, se kterou sdílí stejného otce.

Podařilo se jí zjistit, že se jmenuje Dawn Johnson a pár dalších informací. Přímý kontakt na ženu však nikdy nezískala a dlouho se jí ani nedařilo zjistit bližší informace.

Minulý rok se však do domu vedle její rodiny nastěhovali nové sousedé. Hilary se nejprve seznámila s mužem jménem Kurt. Vzápětí však přišla žena jménem Dawn, která pocházela ze stejného města jako Hilaryina sestra. To ji pochopitelně zaujalo a musela se s tím obrátit na svého manžela.

“Lancei, Lancei! Jmenuje se Dawn a je z Greenwoodu!” vysypala podle svých slov na svého manžela. Podle toho by to však musela být příliš velká náhoda a ke stejnému závěru následně došla i Hilary. O dva měsíce později však přišel balíček. Oba dva domy sdílely jen jednu příjezdovou cestu, proto Hilary vyšla na dvorek, aby se podívala, jestli je zásilka pro její rodinu, nebo pro sousedy.

Na balíčku stálo jméno Johnson. To byla poslední kapka. “Složila jsem se. Nebyla jsem schopná slova. Zavolala jsem Lanceovi a ihned jsem mu řekla, že její příjmení je Johnson. Je to Dawn Johnson. Musí to být ona. Je to ona,” uvedla Hilary Harris. Sousedka Dawn navíc odpovídala i tomu správnému věku.

Hilary následně ještě ten samý večer napsala Dawn SMSku a zeptala se jí, kdo je její tatínek. Poté, co přišla odpověď, už nebylo místo pro pochyby. “Křičela jsem a vyšilovala,” popsala Hilary vypjaté chvíle. Ženy si následně zavolaly a všechno si řekly.

Druhý den přišla Dawn ke dveřím sousedů s obrovským pugétem a sbírkou několika fotografií jejího biologického otce. Ukázalo se, že ani ji ve skutečnosti nevychovával. Dawn vyrostla s nevlastním tatínkem a svého skutečného tátu potkala jen jednou v osmnácti letech. Nikdy ji prý nenapadlo, že by mohl mít ještě i jiné děti.

Obě ženy si následně vytvořily silné pouto. Dawn prý okamžitě porozuměla s Hilaryinou pětiletou dcerou Stellou, které v podstatě nahradila babičku. Sestry spolu nyní mluví každý den a tráví spolu spoustu času. Svůj neobvyklý příběh si nejprve nechávaly pro sebe, jednoho dne je však oslovila jejich kadeřnice, která měla známou v novinách s žádostí, zda by ho nechtěly uveřejnit. A okamžitě obletěl celý svět.

“Když jsem konečně potkala Dawn, byl to chybějící kousek do mé skládačky. Zaplňuje v našich životech tolik prázdných míst – pro mě je jako velká sestra a matka, babička pro Stellu,” svěřila se Hilary. “Je to ta nejvíc milující, nejdokonalejší lidská bytost na světě,” pochvaluje si dojatá žena.

Zábava - další články

Doporučujeme