Agentura hledá pouze modely starší 45 let. Výsledné FOTKY jsou úžasné!

29. ledna 2018·Zábava·Redakce

Zdroj: Instagram/oldushkamodels

Naše společnost se poslední dobou soustředí spíše na mladé a sexy modely. Je tak velice jednoduché přehlížet krásu a půvab starších. Modelingová agentura Oldushka se rozhodla tento stereotyp vyvrátit.

Zatímco se Hollywood koupe v botoxu, aby na chvilku zastavil čas a s ním spojené stárnutí, ruská modelingová agentura se rozhodla, že se k věku postaví naprosto jinak.

Agentura reprezentuje modely ve věku 45 až 85 let. Teď, když se modelingový průmysl postavil k problému „silnějších a hubenějších modelek“, věk je další hranicí, která by se měla podle nich zbourat.

Agentura Oldushka se zrodila díky fotografovi Igorovi Gavarovi, který zachycoval styl důchodců na svém blogu, který se také jmenoval Oldushka. Většina jeho modelů je starší 60 let. Jediný mužský model je Sergey, kterému je krásných 45 let. „Podepsal jsem s ním smlouvu, protože vypadá starší, než ve skutečnosti je,“ řekl Gavar v rozhovoru pro Vogue.

Modelové z Oldushky mají teď plné ruce práce v Rusku, kde se objevují v katalozích a reklamních kampaních. Díky tomu do modelingu přichází naprosto nová generace.

Můžeme se na něco takového těšit i tady?

Zábava - další články

Doporučujeme