Astroložka prozradila, jaký bude rok 2021. Její předpovědi až děsivě vycházejí

25. října 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock

Britská astroložka Jessica Adams má na svém kontě již řadu až děsivě přesných předpovědí. Před světovou pandemií nového viru varovala již rok dopředu. Nyní prozradila, co nás čeká v příštích šesti měsících a jaký bude rok 2021. 

Jessica Adams patří mezi fanoušky astrologie mezi hodně známá jména. S pomocí astrologie Adams předpovídá budoucnost a její slova často nezůstávají nenaplněna.

Světovou pandemii dokázala předpovědět již rok dopředu a za klíčové datum tehdy označila 10. ledna 2020. Právě v ten den přitom zemřela první potvrzená oběť nového koronaviru v nemocnici ve Wuchanu v Číně.

“Rok 2020 byl jako obraz Edvarda Muncha Výkřik,” popsala pro britský deník The Daily Mail. “Bylo to tak extrémní, že jsem ani nevěděla, jestli to mám zaznamenat. Ale je to moje práce, je to to, co dělám,” svěřila se.

Adams se nakonec rozhodla své předpovědi zveřejnit. “Chtěla jsem lidi varovat, aby si vytvořili finanční zásoby a byli připraveni na to, že se svět obrátí vzhůru nohama,” uvedla.

Jako další klíčové datum označila 1. října 2020. A opět neminula. Právě ten den totiž americký prezident Donald Trump oznámil veřejnosti, že má koronavirus. Podle astroložky další volby nevyhraje Trump ani jiný republikán.

Letošní Vánoce budou podle Adams skutečnými svátky klidu a míru. “Vánoce budou, a budou to fantastické Vánoce. Věci se začnou měnit tři dny před Štědrým večerem. Vidíme cykly, jaké jsme neviděli desítky let. V hlavní roli bude přátelství, pospolitost a globální bezpečí,” uvedla. A příští rok už se věci začnou obracet k lepšímu. Podle astroložky nás čeká rok aktivního společenského života.

Zábava - další články

Doporučujeme