Bohuš Matuš a Lucinka to nebudou mít jednoduché. Vědma prozradila, jak to s nimi dopadne

21. září 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

V květnu by měla přjít svatba. (Foto: Facebook / Bohuš Matuš)

Asi málokterá dvojice v českém showbyznysu je tolik sledovaná, jako muzikálový zpěvák Bohuš Matuš (47) a mladičká Lucie (17), které její partner něžně přezdívá Lucinka. Středoškolačka již brzy přivede na svět Matušovo první miminko a vědma Graciela prozradila, jak to podle karet se slavnou dvojicí bude dál. 

Příchod prvního miminka na svět není nikdy úplně jednoduchý, a to zvlášť, pokud vám je pouhých sedmnáct a vaším partnerem je slavná pěvecká hvězda. Není proto až tak překvapivé, že budoucnost, kterou páru vědma Graciela podle eXtra.cz předpovídá, se neobejde bez potíží.

Věštkyně z karet zjistila, že fyzická kondice mladé Lucie je velmi slabá a dívka své miminko zřejmě porodí dlouho před termínem. “Vidím, že porodí už v sedmém měsíci těhotenství,” prozradila Graciela.

Zdravotní komplikace ale podle vědmy nejsou jediné, které pár postihnou. “Teď jsou oba přesvědčení, že jim láska vydrží, Bohuš ale v hloubi duše ví, že to brzy skončí. Lucie na něm bude hledat chyby, a on proto raději uteče,” předpovídá.

Bez viny ale podle Graciely nebude ani Lucinka. Ta prý podle karet moc dobře ví, že je pro ni slavný zpěvák dobrou partií pro život, protože ji dokáže finančně zabezpečit. Časem se ale třicetiletý věkový rozdíl bude projevovat čím dál více a pohledná Lucie se podle věštkyně začne poohlížet po někom mladším.

Foto: Facebook / Bohuš Matuš

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme