Babička (72) se vdala za chlapce (19)! Prý jsou spřízněné duše

23. prosince 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook

Láska kvete v každém věku! Internetové uživatele zaujal příběh manželského páru, který dělí skutečně výrazný věkový rozdíl. 53 let! Zatímco Almeda Errell (72) už je babičkou šesti vnoučat, její manžel Gary (19) sotva získal právo volit.

Neobvyklý pár se poprvé spatřil na pohřbu Almedina syna Roberta (†45). Podle tehdy sedmnáctiletého Garyho to byla láska na první pohled. “První věc, která mě k ní přitáhla, byly její krásné, překrásné modré oči. A také její osobnost,” svěřil se pro deník The Daily Mail.

Na smutečním obřadu však neměli možnost spolu více promluvit. K tomu došlo až při druhém náhodném setkání na narozeninové oslavě. “Vždycky je veselá a usměvavá, velmi dobře jsme si sedli. Chemie mezi námi byla skvělá,” vyprávěl mladík. “Všechno na ní mě upoutalo už od prvního dne,” dodal.

A stejně to viděla i jeho nevěsta. “Podívala jsem se mu do očí a zamilovala jsem se,” prohlašuje Almeda. Matka čtyř dětí přiznává, že se po smrti svého manžela, za kterého byla vdaná 43 let, cítila osaměle. Nyní je přesvědčená, že zbytek svého života stráví s Garym.

Po pouhých dvou týdnech randění došlo k důležitému kroku. Gary Almedu požádal o ruku a ona souhlasila. O dalších šest dní později přišel na řadu skromný obřad. Pár prý okamžitě věděl, že se jedná o osudovou lásku a připadalo jim zbytečné na cokoli čekat. Když uvážíme věk nevěsty, nejspíš to bylo docela rozumné.

Milovník Gary byl v době zásnub nezletilý, na svou stranu ale získal babičku, která mu nahrazuje oba rodiče. “Když jsem to řekl své babičce, která mě vychovala, nejdřív jsem nevěděl, jak bude reagovat. Ale přijala náš vztah,” vzpomíná zamilovaný mladík.

Almeda naštěstí sdílela Garyho zamilovanost. “Věděla jsem, že to je ten, se kterým bych chtěla strávit svůj život. Ten věkový rozdíl mě nikdy neděsil,” vyjádřila se. Nyní jsou spolu dva roky a jejich štěstí prý nadále trvá, ačkoli někteří členové rodiny přijímají vztah trochu chladněji. Jeden z Almediných synů s ní například od svatby nepromluvil.

“Nikdy jsem se necítil, jako že bych kvůli sňatku s Almedou o něco přišel,” prohlašuje Gary. “Jsem opravdu vyspělý na svůj věk. Nezapadám do skupiny mladých lidí,” přiznává. Garyho navíc vrstevnice nikdy moc nezajímaly.

“Nikdy mě nepřitahovaly mladší ženy. Dokonce ani když mi bylo 13 nebo 14. Vždycky jsem měl slabost pro starší ženy,” svěřil se mladý manžel. Inu, láska je láska.

Zábava - další články

Doporučujeme