Bizarní, nebo praktické? Lidé se nemohou přenést přes to, jak tento šéfkuchař krájí pizzu

21. srpna 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto.

Když přijde na porcování pizzy, pro většinu strávníků je otázkou pouze to, zda krájet na osm nebo na šest dílků. Jistý šéfkuchař se však postaral o pořádný rozruch, když si na krájení vzal ne zrovna tradiční nástroj. Zatímco jedni jsou jeho způsobem uchváceni, jiným to přijde dost bizarní.

Vášnivé diskuse plné tisíců komentářů a bezpočtu vyhrocených názorů může na internetu vyvolat kde co. Dokonce i něco zdánlivě natolik jednoduchého, jako je krájení pizzy.

Za všechno mohlo obyčejné video. Šéfkuchař David DiBari z pizzerie The Parlor v New Yorku v něm ukazoval přípravu tzv. everything bagel pizzy, tedy pizzy podávané na způsob snídaňového bagelu. Na konci videa však místo nože nebo typického kulatého kráječe do ruky bere nůžky.

Everything Bagel Pizza / John Komar

Některými diváky způsob krájení překvapivě silně otřásl. “Nastříhali ji nůžkami, jaká nestvůrnost,” nemohl například uvěřit jeden z komentujících. “Vypadalo to dobře, než vzal do ruky ty nůžky,” píše se v dalším komentáři. “Je to normální, stříhat pizzu nůžkami? Nejsem si jistá,” ptala se zase zmateně další diskutující.

Někteří však originální způsob přijali o poznání více pozitivně. Kulaté kráječe totiž zřídka kdy nakrájí těsto hned napoprvé a ani nůž nemusí vždy projít spolehlivě všemi vrstvami. Nůžky, na druhou stranu, naporcovaly šéfkuchařův produkt celkem spolehlivě.

Na celé video se můžete mrknout zde:

Zábava - další články

Doporučujeme