Blogeři v GALERII dokazují, že být elegantní jako královský pár je hračka

27. dubna 2018·Zábava·Lukáš Vaněk

Zdroj: The 12ish Style (Instagram)

Populární blogeři dali hlavy dohromady a nafotili kolekci snímků, ve kterých mají na sobě stejné šaty jako princ Harry a jeho přítelkyně Meghan Markle. Na tom by nebylo nic divného, jenže blogeři jsou známí svou větší váhou.

Katie Sturino jakožto bývalá manažerka na svém instagramovém účtu dokazuje, že trendy sluší jakékoliv postavě. Na fotografiích se obléká takřka stejně jako mnohem známější celebrity. Ovšem s tím rozdílem, že využívá daleko levnější oblečení.

Podobně je na tom bloger Ryan Dziadul, jenž rovněž předvádí, že i muži vyšší váhy mohou vypadat elegantně. Zakladatelku The 12ish Style napadlo, že by se mohli spojit a nafotit společné fotografie, na kterých by vypadali takřka stejně jako princ Harry a jeho přítelkyně Meghan Markle.

Cílem není pár zesměšnit, ale ukázat lidem, kteří nemají dokonalou postavu, že i oni mohou vypadat jako královský pár. “Meghan Markle je přirozená volba, protože celý svět nyní sleduje, co má na sobě. Má čistý a jednoduchý styl, proto je jednoduché, aby to nosily ženy všech velikostí,” uvedla Sturino pro britský deník The Independent.

Zábava - další články

Doporučujeme