Bude veselka? Svatbu s Terezou mi manželka dovolila, tvrdí nápadník Češky z Pákistánu

4. dubna 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / Tereza H.

Češka Tereza H., která byla v Pákistánu odsouzena k osmi letům a osmi měsícům vezení za pašování heroinu, se ve vzdálené zemi těší velké popularitě. Navzdory svému údajnému zločinu má v Pákistánu řadu fanoušků i ctitelů. Jedním z nich je právník Shoaib Nazai, který českou dívku požádal dokonce o ruku. Svatbu s ní mu prý povolila i jeho manželka.

Češka Tereza H. (22), kterou v lednu roku 2018 zadrželi celníci na mezinárodním letišti v Láhauru v Pákistánu se zhruba devíti kilogramy heroinu kufru, se navzdory svému odsouzení těší v Pákistánu značné popularitě. Média o ní informují jako o české modelce a pro řadu fanoušků ztělesňuje ideál krásky a ženy v nesnázích.

Tereza byla v minulém roce před soudem velmi často. Řízení se totiž pomalu vleklo a na rozsudek žena čekala déle než rok. A právě při jednom ze svých stání pobláznila místního právníka. “Byl jsem tehdy také u soudu a řešil jiný případ. Tam jsem Terezu spatřil poprvé. Vypadala tak nevinně. Ale to, co se mi na ní nejvíce líbí, je jiná věc. Je velmi pokorná,” popsal Shoaib Nazai pro deník Blesk, co si o blondýnce myslí.

Nazai zároveń připustil, že Češce nabídl své právnické služby, aby jí pomohl s jejím případem. To ale ona odmítla. “Co se týče právního hlediska, trest je férový. Od srdce si však přeji, aby byla Tereza znovu volná. Mé modlitby jsou s ní. Velmi moc si přeji, aby byl Nejvyšším soudem zrušen její trest,” svěřil se advokát. Tereza H. se proti svému rozsudku odvolala, na rozhodnutí si však bude muset ještě počkat.

Muž přiznal, že jeho služby nebyly to jediné, co Češce nabídl. “Ano, požádal jsem ji o ruku, a to i přes fakt, že jsem ženatý. Manželka to však chápe a vše mi schválila. Tereza mě ale odmítla a začala mě nenávidět. Chtěl jsem se pak stát jejím přítelem, ale to také odmítla,” postěžoval si.

Nazai se s Terezou však osobně setkal jen párkrát, když za ní vyrazil na vězeňskou návštěvu. “V kontaktu s ní nejsem. Třikrát jsem ji navštívil během procesu. Teď jsem podal žádost o to, abych ji mohl potkat znovu ve vězení, ale úředníci ji stále nepotvrdili,” uvedl zamilovaný muž.

Zábava - další články

Doporučujeme