Co vidíte na obrázku jako první? Hodně to o vašem životě prozradí

7. května 2023·Zábava·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Podobné testy se vyplatí brát s nadhledem, ale je pravda, že obrázky odrážejí aktuální vnitřní stav člověka. Vaše podvědomí vám řekne, čemu byste měli věnovat pozornost. Mrkněte na obrázky.

Podívejte se na obrázek, zapamatujte si, co jste zaregistrovali jako první, a poté si přečtěte popis. Nedívejte se na texty popisů dříve, než si obrázek prohlédnete, jinak by test nefungoval. Tak co, jaké věci jste si všimli nejdříve?

Nota

Pokud jste si všimli jako první noty, znamená to, že máte rádi všechno krásné. I obyčejný zamračený den vám přináší radost. Jste empatičtí a dokážete pomoci druhým. Obvykle se na život díváte z filozofického hlediska, umíte najít skryté souvislosti věcí.

Štěně

Štěňata jsou pozitivní a vy jste optimista. I obtíže, které vás na cestě potkají, se snažíte překonat s úsměvem na tváři. Problémy vás posílí, protože klesat na mysli není nic pro vás. V hloubi duše jste ale často nespokojeni sami se sebou a se svými úspěchy a často se cítíte osamělí. Nemáte k tomu důvod, máte kolem sebe blízké a drahé duše, které jsou připraveny vám pomoci.

 

Holčička

Pokud váš první pohled padl na dítě, pak to naznačuje, že v sobě ukrýváte nějaké potlačené emoce z dětství nebo možná máte nevědomé trauma. Strach vás provází celým vaším životem a zanechává otisk v dospělém.

Motýl

Cítili jste někdy spojení s jinými světy? Pravděpodobně směřujete pohledem do minulosti, nikoli do přítomnosti, neustále se snažíte najít ztracenou část sebe sama nebo člověka, který vás už dávno opustil.

Jahoda

Pokud vaši pozornost upoutala jako první jahoda, vypovídá to především o strachu ze vztahů nebo o přetrvávající bolesti z neopětované lásky. K tomuto stavu vede i nedostatek lásky v dětství. Na jednu stranu si přejete blízké vztahy, ale na druhou je neustále popíráte nebo je záměrně přerušujete.

Lebka

Strach ze smrti je normální pocit každého člověka. Pokud jste nejprve viděli lebku, pak vás tento pocit pravděpodobně také trápí. Hlavní je, že ve vás neroste a nenaplňuje všechny vaše myšlenky.

Stromy

Stromy na obrázku symbolizují rozporuplnou povahu. Vaše nálada a názory se často mění, nemůžete se rozhodnout a vybrat si. To všechno jsou projekce vašich emocí a potlačovaných strachů.

 

Tvář

Ve vašem životě probíhají nebo se chystají velké změny. Možná změníte zaměstnání nebo poznáte nové lidi. Přijměte to a změnám se nebraňte, radujte se a nepodléhejte zbytečným starostem. Čekají vás radostné změny a pozitivní emoce, nakonec všechno dopadne dobře.

Muž

Pokud vidíte muže, pak to znamená hodně štěstí. Ve vašem životě se stane něco velmi pozitivního. Koneckonců to je to, co vám teď chybí, že?

Čert

Vždy doufáte v to nejlepší, ale očekáváte to nejhorší. Náladu vám zhoršují už jen myšlenky na špatný výsledek, který ještě ani nenastal a nejspíš ani nenastane, ale vy se stále zaobíráte starostmi ve své hlavě. Naučte se je nechat jít, neberte si všechno k srdci.

 

Oceán a nebe

Největší hodnotou je pro vás upřímnost a opravdové emoce bez falše. Pokud někdo podvádí, přestanete mu důvěřovat a odejdete. I obyčejná procházka po ulici vám přináší radost. Když jste obklopeni přírodou, cítíte svou sílu, naplňujete se, cítíte se dobře a klidně.

Delfín

Nyní se soustředíte na svou kariéru a úspěch. Skutečnost, že delfín skáče přes obruč, vypovídá o potížích, kterým právě čelíte. Vaší prioritou jsou sice peníze, ale, jak se říká, všechno štěstí v nich nenajdete. Věnujte proto pozornost i jiným oblastem života.

Ženská silueta, obloha a oceán

Pokud jste napoprvé viděli ženskou siluetu, oblohu a oceán, znamená to, že jste začali zblízka poznávat sami sebe. Poznáváte své vnitřní Já, slyšíte své touhy a objevujete každý den něco nového o sobě. Pomoci vám může psycholog nebo jóga.

Žena v červených šatech

Umíte se soustředit jen na to podstatné, zbytečnosti jste odsunuli stranou. Vaše pozornost je zaměřena na skutečně důležité věci, například na vaši rodinu. Stali jste se měkčími a laskavějšími, protože jste si uvědomili, že vaše štěstí závisí jen na vás.

Ženská silueta a hvězdy

Lidé kolem vás si často myslí, že máte hlavu v oblacích. Vy se ale jen schováváte před problémy a někdy i před celým světem sami v sobě. Je skvělé studovat sám sebe, ale i vnější svět stojí za pozornost.

 

Saxofonista

Jste aktivní člověk a máte kolem sebe hodně přátel. Umíte si najít nové a užitečné kontakty, jen to vyžaduje spoustu času a úsilí. Někdy si také ale potřebujete dát pauzu a být chvíli jen sami se sebou.

Tvář

Nemáte rádi hlučné večírky. Nejlepší večer si užijete sami nebo ve společnosti několika blízkých lidí. Po velkých společenských akcích se cítíte vyždímaní jako citron a potřebujete čas na zotavení.

 

Pár

Vztahy jsou pro vás velmi důležité. Vždy se staráte a myslíte na svého partnera. Dejte si ale pozor, aby partner nebyl to jediné, čím se zabýváte, protože jinak by mohl mít spíš strach, že jste jím posedlí. Udělejte si prostor také na sebe a svůj život.

Výbuch

Nemáte rádi spontánnost a riziko, snadno se něčím vyděsíte.

Žena

Jste osamělejší, než si přiznáváte. Snažíte se vést aktivní život, ale ve skutečnosti je ve vaší duši prázdnota.

Tak jak jste v testu dopadli? Shodovaly se výsledky alespoň zčásti s vaší aktuální životní situací a myšlenkami?

Zábava - další články

Doporučujeme