Dáte si? Kuchař Salt Bae otevírá novou restauraci, součástí menu bude i zlatý steak

7. května 2021·Zábava·Barbora Turková

Salt Bae (Zdroj: Shutterstock)

Světoznámý kuchař Salt Bae otvírá v květnu v Londýně novou restauraci. Bude to jeho první pobočka ve Velké Británii a na menu nebude chybět ani proslulý zlatý steak. Rozhodně se ale nebude jednat o levný pokrm.

Turecký řezník, kuchař a restauratér Nusret Gökçe zvaný Salt Bae, jehož kulinářské umění je známo po celém světě, otevře ve Velké Británii svou první restauraci, která bude součástí luxusních steakových domů s názvem Nusr-Et. Na menu bude mimo jiné i steak pokrytý 24karátovým zlatem. Přesná cena zatím není známá, ale očekává se, že bude hodně podobná té v americké pobočce Nusr-Et, kde se pokrm podává skoro za 21 tisíc korun.

View this post on Instagram

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Pozlacený steak z dílny známého kuchaře v minulosti ochutnali hvězdy jako David Beckham, Leonardo DiCaprio či Conor McGregor. Otevření luxusní restaurace zpozdila pandemie koronaviru a první hosté by se ke stolům měli posadit 17. května. Restaurace bude součástí hotelu The Park Tower Knightsbridge. “Lidé už chtějí jít ven, bavit se, stýkat se a utrácet peníze. Naše město skoro celý rok prahne po restauracích. Otevření s sebou přinese ještě větší očekávání než před covidem,” řekl magazínu Gentlemen’s Quarterly restaurační odborník Adam Hyman.

Zábava - další články

Doporučujeme