Vrátí se k sobě? Ben Affleck byl po 17 letech viděn se svou ex Jennifer Lopez

6. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Herci Jennifer Lopez a Ben Aflleck (Foto: ČTK)

Stará láska nerezaví? V případě Bena Afflecka a Jennifer Lopez to zřejmě opravdu platí. Bývalí snoubenci byli viděni společně a vypadá to, že to nebyla jejich první ani poslední schůzka.

Nedávný rozchod Jennifer Lopez s Alexem Rodriguezem ještě nevyšuměl a vypadá to, že Jennifer Lopez má nového muže. Respektive staronového, protože se má jednat o jejího bývalého snoubence Bena Afflecka. Když totiž svět obletěly fotky, jak vystupuje z jejího SUV, vzbudilo to značný rozruch. A vypadá to, že před nimi ještě nějaké společné schůzky ještě jsou. “Užili si to. Bylo to roky, co si spolu pořádně popovídali, takže řeč nestála. Plánují se vidět znovu,” uvedl zdroj pro magazín People.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jiné zdroje ale tvrdí, že dvojice se vídá už roky a jsou přáteli. Nehodlají na tom nic měnit, i vzhledem k tomu, že herečka a zpěvačka bydlí v Los Angeles, kde žije i Ben. Randili spolu mezi lety 2002 a 2004 a mezitím se stihli i zasnoubit, k oltáři ale nakonec nedošli. Nedávno zrušené zásnuby s basketbalistou jsou tak druhé, co nestárnoucí hvězdě nevyšly.

I navzdory rozchodu ale Affleck o své bývalé mluví jen v dobrém. “Dodnes je podle mě nejtvrději pracujícím člověkem, kterého jsem v branži poznal. Má velký talent, ale taky si to odmakala. Jsem velmi šťastný, že konečně sklízí ovace za svou práci,” svěřil se herec pro magazín InStyle. Herec je, stejně jako Jennifer, po nedávném rozchodu single. Na přelomu roku se rozešel s krásnou Anou de Armas a štěstí zkoušel i pomocí randící aplikace.

Celebrity - další články

Doporučujeme