Dědeček (90) spořádal půl litru barvy na zeď! Myslel si, že jde o jogurt

8. března 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Twitter

Devadesátiletý dědeček z USA se omylem stal hitem sociálních sítí. Na posezení totiž spořádal půlku litrového balení barvy na zeď v domnění, že jde o jogurt. Naštěstí neutrpěl žádné zdravotní následky a podle lékařů je zcela v pořádku. Historku i s fotografiemi sdílela jeho pobavená vnučka.

Absurdní překvapení čekalo 22. února na vnučku devadesátiletého Bobbyho z New Yorku. Když přišla domů, našla na stole balení barvy na zeď, ve kterém byla lžíce. Krátce poté objevila svého dědečka se rty zamazanými ztuhlou barvou.

“Můj dědeček dnes snědl půl litru barvy, protože si myslel, že je to jogurt,” napsala Bobbyho vnučka Alex Stein na svůj Twitter a přidala snímky kelímku s barvou i dědy se zelenými rty. Muž naštěstí neměl žádné zdravotní následky. Příspěvek se okamžitě stal virálem a pobavil řadu lidí.

Dědula, který provozuje svůj vlastní instagramový účet  a na 90 let se rozhodně necítí, později dokonce o historce na internetu promluvil sám. “Očividně jsem dnes ráno snědl barvu… Sakra, upřímně, chutnala lépe, než jogurt, takže ničeho nelituji! (Doktoři se mi vysmáli, ale prý budu v pořádku),” napsal Bobby a připojil pár hashtagů.

View this post on Instagram

Apparently I ate paint this morning…but #no #regrets (poison control laughed at me, but they said I’ll be fine)

A post shared by Bob (yogurt guy) (@itsbobbybiiiiiitch) on

Dědeček přitom jogurty velmi miluje. “Když říkám, že děda miluje jogurt, myslím tím, že pro jogurt žije,” svěřila se Bobbyho vnučka Alex Stein britskému deníku Daily Mail. “Moje matka kupuje zhruba sedm litrů vanilkového jogurtu týdně,” přiznala.

Zábava - další články

Doporučujeme