Diváci jásají. Zlatá labuť bude mít i třetí sérii! Ta je ale definitivně poslední

16. listopadu 2023·Zábava·Redakce

Kristýna Ryška (Zdroj: Profimedia)

Oblíbenost seriálu Zlatá labuť se neustále zvyšuje. Nyní je na obrazovkách k vidění už druhá série a dobrá zpráva je, že není poslední. Představitelka Ireny Maškové Kristýna Ryška prozradila podrobnosti.

Její postava patřila na začátku seriálu k těm méně oblíbeným, nyní je to přesně naopak. Nyní se Kristýna Ryška rozhovořila o tom, jak to bude s úspěšným seriálem dál. Točíme třetí řadu. Akorát mě za chvíli čeká natáčení dalších obrazů,” svěřila se herečka. Naznačila tak, že její Irena přežije “léčbu” homosexuality. A nebo ne? Víc informací Ryška samozřejmě prozradit nemohla.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Zlatá labuť (@zlatalabutserial)

Seriál je velmi populární, diváci si ale často stěžují, že je až moc drsný. Je v něm mnoho smutných událostí a ty veselé. Vzhledem k tomu, že se děj odehrává v době, kdy zuří druhá světová válka, asi nejde čekat, že bude všechno jen veselé.

Diváckého ohlasu si samozřejmě všímají nejen herci, ale i samotní tvůrci. Diskuze na sítích čtu. Vidím je jako jedinečný a autentický způsob získání zpětné vazby od diváků. Poučný pro mě byl například moment, kdy diváci prokoukli viníka znásilnění dříve, než jsem si myslela, že se to stane. Je velmi užitečné vidět, jakých detailů si diváci všímají. V rámci autentické dobovosti nesmíme podcenit opravdu nic. V první sérii jsme si v rámci dějového hudebního vystoupení dovolili posun do modernější hudby a diváci tuto uměleckou licenci nepřijali,“ zamyslela se kreativní producentka Klára Follová.

Jen se nabízí otázka, proč se tvůrci rozhodli třetí řadou skončit. Zvlášť když se seriál těší takové oblibě. Zlatou labuť vysílá televize Nova každý čtvrtek od 20:20, s předstihem jednoho dílu pak mohou fanoušci seriál sledovat na platformě Voyo.

Zábava - další články

Doporučujeme