Dívka na party podvedla svého přítele. Ten si s ní u toho vyfotil selfie

12. prosince 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Twitter / Nano

Nevěra se nevyplácí. Tahle dívka má teď z ostudy pořádný kabát! Mladík z Brazílie totiž náhodou dorazil na stejnou party, jako jeho přítelkyně a podařilo se mu pořídit si tam netradiční selfie. Nenápadně se vyfotil se svou dívkou - která vášnivě líbala cizího muže!

Mladý muž z Buenos Aires v Brazílii se jednou večer rozhodl vyrazit na párty. Vůbec přitom netušil, že na stejný večírek se shodou okolností chystá i jeho přítelkyně. Když ji pak na akci osobně potkal, o příliš radostné setkání se zrovna nejednalo. Jeho dívka totiž vášnivě líbala jiného muže.

Mladík jménem Mariano však i v tak vypjaté chvíli zachoval chladnou hlavu a místo dramatické scény si připravil půdu na později. Se svou přítelkyní, která neměla tušení, že je někde kolem ní, si udělal selfie. Fotku opatřil popiskem “Moje přítelkyně (teď už ex) nemá tušení, že jsem na stejné party, jako ona,” a celé to zveřejnil na svém Twitteru.

Svou někdejší dívku v tom pořádně vykoupal ještě jednou, když mu napsala, aby se své chování pokusila vysvětlit. Dívka tvrdila, že byla velmi opilá a že onen “tlouštík” byl prý dost neoblomný. Údajně jí za večer napovídal spoustu věcí a ona si vůbec nepamatuje, jak se věci dostaly až do tohoto bodu. Napsala Marianovi, že ho miluje a že chce být s ním.

Mariano zareagoval smajlíkem, který brečí smíchy a printscreen celé konverzace zveřejnil opět na Twitteru. Není třeba dodávat, že vztah nevydržel… Z příspěvků se brzy stal virál a množství lidí vyjádřilo Marianovi svou podporu.

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme