Dívka omylem poslala fotku na špatné číslo: Chlapečkovi změnila život!

14. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Obyčejná náhoda vedla k tomu, že se jednomu nemocnému chlapci změnil život! Dívka totiž poslala omylem MMS na jiné číslo a zkontaktovala se tak s cizím mužem. Jeho vtipnou reakci rychle sdílely tisíce lidí. Pak ale vyšlo najevo něco, co nikdo nečekal.

Občas se stane, že někdo omylem pošle textovku na cizí číslo. Když ji pak náhodou obdrží nějaký vtipálek, je to přímo nahrávka na smeč! A podobné situace využil i táta od rodiny jménem Tony. Když mu přišla zpráva od dívky jménem Syd, okamžitě ho napadlo, že si z ní udělá trošku legraci.

Dívka se ve zprávě ptala na názor ohledně plesových šatů. Chtěla vědět, jestli si je má na akci obléci, nebo se podívat po jiných. Tony jí nejprve chtěl napsat sám za sebe, pak si ale uvědomil, že má doma pět svých dětí a dětská reakce by se mladé dívce mohla zamlouvat o něco víc, než názor nějakého obtloustlého, plešatého muže ve středních letech.

“Myslím, že tahle zpráva patřila někomu jinému. Moje žena není doma, takže se jí nemůžu zeptat, ale já i mých pět dětí si myslíme, že vám ty šaty moc sluší! Rozhodně byste si je měla vzít,” odepsal jí tatík spolu s fotkou, na které bylo všech pět dětí, jak ukazují palce nahoru.

Dívka svůj zážitek sdílela na Twitteru a rychle se z něj stal virál. Tonyho reakce pobavila celou řadu lidí. Po čase se ale ukázalo, že jedno Tonyho dítě na fotce chybělo. Byl jím čtyřletý chlapeček Kaizler, který trpí leukémií a v okamžiku pořízení virální fotky byl zrovna v nemocnici.

Jakmile se lidé dozvěděli o malém Kaizlerovi, který potřebuje na svou léčbu hodně peněz, rozhodli se mu přispět. Vznikl tak účet na síti GoFundMe, kam mu velké i malé částky zaslala celá řada lidí. K dnešnímu dni už se pro Kaizlera podařilo vybrat více než 10 tisíc dolarů, tedy přibližně 210 tisíc českých korun. Své palce nahoru tak dodatečně poslal i on.

 

Zábava - další články

Doporučujeme