Dobrá zpráva pro rodiče: Je tu nová pěvecká soutěž pro děti!

31. května 2016·Zábava·Redakce

Česká republika se v letošním roce stala partnerem mezinárodní dětské pěvecké soutěže Sanremo Junior. V soutěži je už 16 zemí.

Máte rádi pěvecké soutěže? Tak to si dejte do hledáčku Sanremo Junior!

Během června 2016 budou vyhlášeny konkurzy pro Českou republiku i Slovensko na rok 2017. V jednotlivých kolech budou mladí zpěváci a zpěvačky bojovat o účast v národním finále. To se uskuteční v jednom z pražských divadel za doprovodu Bon Art Pops Orchestra. 

Věděli jste, že Bon Art Pops Orchestra je složen pouze z žen? Doprovázel takové hvězdy, jako je Miro Žbirka, Chinaski, David Koller, Marek Ztracený, Michal Hrůza nebo Janek Ledecký. 

Z každé země postoupí do národního finále 10 sólistů. Nebude to jen o zpívání. Děti musí umět komunikovat s orchestrem, dirigentem a velké pódium je také zkouška nervů! 

Z národního finále porota vybere jednoho finalistu z Česka a jednoho ze Slovenska. Vítězové získají intenzivní kurz od společnosti Bon Art Music. Uvidíme, jestli se zrodí nová muzikálová nebo pěvecká hvězda. 

Na vítěze čekají zkoušky s živým orchestrem, nahrávání ve studiu, příprava choreografie, lekce komunikace, a to nejen s médii.

A sladká tečka na závěr: vítězové stráví týden v italském Sanremu, kde se utkají s vítězi z ostatních zemí.  

Chcete vědět víc? 

 

Zábava - další články

Doporučujeme