Druhá řada seriálu Iveta se blíží. V hlavní roli bude zpěvaččin vztah s Ladislavem Štaidlem

19. dubna 2023·Zábava·Redakce

Seriál Iveta. (Foto: Profimedia)

První řada seriálu Iveta skončila otevřeně. S hlavní hrdinkou, kterou hraje Anna Fialová, jsme se rozloučili v momentě, kdy její první velká láska Petr Sepeši tragicky zahynul při autonehodě. Všichni tak jsou zvědaví, jak pojali režisér a scenárista druhou řadu. To odtajnila televize Nova na svých stránkách.

V druhé řadě, která má podtitulek Láska má je zákon, bude Iveta Bartošová na vrcholu své kariéry. Diváci tak zavzpomínají na zpěvaččiny úspěchy v letech 1990 až 1998, kdy vyhrávala jednu anketu za druhou, dostala i hereckou roli ve snímku Svatba upírů a dokonce si zazpívala duet s Karlem Gottem.

Dotkla se hvězd a přesto, že měla po svém boku muže, kterého všichni obdivovali, ona i tak strádala a toužila po nepodmíněné lásce, dítěti a rodině. V druhé řadě tak nebude nouze ani o životní zvraty v Ivetině životě.

View this post on Instagram

A post shared by Voyo.cz (@voyo_cz)

V nové sérii se představí kromě Anny Fialové například Saša Rašilov, který ztvární Karla Svobodu, Oskar Hes jako Rudolf Hrušínský nejmladší nebo Ondřej Ruml jako Karel Gott. Další řada bude opět ke zhlédnutí na Voyo, a to už od pátku 5. května.

Zábava - další články

Doporučujeme