Dětské hvězdy, které semlela sláva. Kteří z nich řešili své strasti alkoholem a drogami?

27. července 2022·Celebrity·Redakce

Daniel Radcliffe a Lindsay Lohan. (Foto: Profimedia)

Už jako malé děti je znal celý svět a také jim celý svět ležel u nohou. Ovšem pro takového malého a nevyzrálého človíčka může být tlak nesnesitelný. A tak mnozí z nich sáhli již v brzkém věku po drogách a alkoholu. Které známé tváře patří mezi tyto nešťastlivce?

Daniel Radcliffe

Slavný Harry Potter – “Naše nová celebrita”. I v kouzelnickém světě se proslavil už když mu byl pouhý jeden rok a musel se vyrovnávat s tím, že mu všichni neustále zírají na jeho jizvu na čele ve tvaru blesku. Představitel Harryho Pottera Daniel Radcliffe na tom byl dost podobně. Ten strávil dětství i dospívání před kamerou. Poslední díl Harryho Pottera šel do kin, když bylo Danielovi 22 let.

Ačkoli vždy podával stabilně dobré herecké výkony a ve filmech mu jen málo chybělo k dokonalosti, ve skutečnosti tomu bylo jinak. Dlouhodobé problémy s alkoholem herec přiznal až po skončení čarodějné ságy. Dokonce uvedl, že v případě posledních dílů pro něj bylo běžné pít před natáčení každé scény.

Amanda Bynes

Co ta holka chce (2003), Super náhradník (2006), Královna ročníku (2007) nebo Panna nebo orel (2010), to jsou filmy s Amandou Bynes. Tato teenagerka natočila během deseti let od začátku nového tisíciletí 11 filmů.

Pak se ze stříbrného plátna přemístila na titulky bulvárních časopisů. Propadla nejprve závislosti na alkoholu, poté drogám. Dosud se z toho nevzpamatovala a od té doby je to skandál za skandálem. Řízením v opilosti počínaje, rozhovory, kde tvrdí, že ji posedl mimozemšťan, konče.

Demi Lovato

Krásná dívka, která se proslavila díky televiznímu kanálu Disney Channel. Na rozdíl od  Seleny Gomez nebo Miley Cyrus, které se proslavily stejně, labilní Demi slávu nezvládla a velmi brzy propadla závislosti na alkoholu. Poprvé nastoupila do léčebny v osmnácti letech. Po letech abstinence loni oznámila, že v tom zase lítá. Vše vyvrcholilo tím, že se loni v létě skoro předávkovala. Nyní by měla být opět čistá.

Macaulay Culkin

Kdysi rozkošný a všemi milovaný uličník, kterého všichni znají spíše jako Kevin McCallister z filmu Sám doma. Ani on se závislosti na alkoholu a drogách nevyhnul. Za Culkinovou alkoholovou a posléze drogovou závislostí stálo nejspíš jeho velké jmění ve spojitosti s nenaplněnými ambicemi. Nutno podotknout, že bývalý herec dozrál, dnes působí jako DJ a má za sebou i několik povedených reklamních kampaní.

Lindsay Lohan

Před více než dvěma dekádami Lindsay Lohan proslavila rodinná komedie Past na rodiče. Jednalo se o dvojroli, herečka ztvárnila dvojčata Annie a Hallie. Rozkošná a zábavná holčička šla posléze z role do role. Avšak čím víc její hvězda stoupala, tím intenzivněji se oddávala divokým večírkům a alkoholu. Snad ani její máma nespočítá, kolika odvykacími kúrami si prošla. Lindsay bohužel z problému stále není venku.

Foto: Profimedia

Celebrity - další články

Doporučujeme