FOTO: Dívku krutě šikanovali kvůli velkému znaménku! Svlékla se, aby ostatním dodala sebevědomí

2. května 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Mnozí lidé, kteří se na první pohled odlišují od zbytku populace, si zejména v dětství a pubertě prožijí krušné chvíle. Podobný scénář neminul ani Mexičanku Lorenu Bolanos (24), která má na svém těle neobvykle rozsáhlá mateřská znaménka. Zatímco v dětství jí ostatní děti radily, ať se jde zabít, v dospělosti se rozhodla svému trápení učinit přítrž.

Lorena Bolanos si v dětství prošla opravdu těžkými okamžiky. Ostatní děti ji kvůli obrovským tmavým skvrnám na její kůži šikanovaly. Její odlišnost byla vidět na první pohled a přesto, že dívka nesnila o ničem jiném, než zapadnout, zdál se tento cíl naprosto nesplnitelný.

“Když jsem byla malá, nebyl to problém. Máma mi říkala, že jsem zdravé dítě a nemám si s tím dělat starosti. S nástupem do školy to ale začalo být strašné,” svěřila se žena britskému serveru Metro. Děti jí prý přezdívaly Dalmatin a její sebevědomí značně utrpělo.

Lorena má na svém těle neobvyklá znaménka už od narození. Největší z nich se nazývají vrozené melanocytární névy. Ačkoli na druhém stupni základní školy prý měla štěstí a našla si podporující přátele, s příchodem na střední školu začal horor. Dívka neměla během puberty žádné vztahy, jaké mají normální dospívající, a postupně se u ní rozvinuly deprese.

Jednou jí dokonce přišla SMSka od spolužáka, kde ji vyzýval k tomu, aby se raději zabila. Loreně už to prý ani nepřipadalo jako nic zvláštního. Její kamarádka však tehdy za spolužákem přišla a pěkně od plic se ho zeptala, jak si něco takového vůbec může dovolit.

Když Lorena nastoupila na vysokou, navzdory teplému mexickému počasí raději nosila dlouhé sukně a rukávy a své tělo zahalovala od hlavy skoro k patě. Jednoho dne se však stala svědkem šikany jiné ženy kvůli jejímu vzhledu. A tehdy se v ní něco pohnulo.

Lorena se rozhodla zapojit do projektu, který oslavuje netradiční ženskou krásu jménem We Are Women. Nakonec ji vybrali a ona tak musela nafotit fotografie jen ve spodním prádle, což pro ni byla obrovská výzva. Nakonec se však pro dobrou věc k činu odhodlala a dnes se snaží hlavně působit na mladé dívky, aby se měly rády takové, jaké jsou.

 

Zábava - další články

Doporučujeme