FOTO: Obézní ženu (36) opustil snoubenec, protože zhubla! Zase přibrala a našla si jiného

28. dubna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Susanne Eman (36) z Arizony v USA vážila neuvěřitelných 363 kilogramů, když ji její dvě děti přesvědčily, že by měla trochu shodit. Máma je poslechla a "zcvrkla se" na 200 kg. Po tak velkém úbytku hmotnosti ji ale opustil její snoubenec, který měl rád její dřívější tvary. Žena se rozhodla raději zase nabrat... a s váhou našla i nového partnera!

Susanne Eman z Arizony ve Spojených státech je skutečně korpulentní žena. Podle indexu tělesné hmotnosti je morbidně obézní a již na první pohled je zřejmé, že má na svém těle tolik tuku, že by to vystačilo pro několik dospělých lidí.

Když vážila více než 360 kilogramů, pojaly její dvě děti o svou mámu obavy a donutily ji drasticky zhubnout. Susanne v roce 2013 shodila více než 150 kilogramů a dostala se až na hmotnost 204 kg. Jenomže když dosáhla tohoto výsledku, její snoubenec Clock ji jen pár dnů před svatbou opustil. Matka dvou dětí zůstala se zlomeným srdcem a v těle, které se jí prý vůbec nelíbilo.

“Co mi vadilo, bylo vidět mé tělo, jak se smrskává. Cítila jsem se strašně drobná,” svěřila se pro The Daily Mail o tom, jak se ctíla při váze kolem 200 kilogramů. Ačkoli pro běžnou populaci je úbytek váhy obvykle důvodem k oslavě, nutno podotknout, že Susanne si díky své obezitě každý rok vydělá 90 tisíc dolarů, tedy v přepočtu 1 868 670 korun.

Na světě je totiž celá spousta fanoušků extrémních baculek, tedy Big Beautiful Women (Velkých krásných žen, BBW), kteří svým macatým královnám rádi zaplatí, aby se na ně mohli dívat na internetu nebo jim posílají různé dárky.

Susanne se po rozpadu vztahu a deziluzi z hubnutí rozhodla nabrat zpátky všechno, co shodila. V současnosti váží 272 kilogramů a už si dokonce opět našla přítele. Nick Abbate se s ní seznámil na internetu a velmi rád jí prý připravuje obrovské porce pokrmů, které žena nechává zmizet.

Nick je prý, stejně jako Susannin exnoubenec, profesionální kuchař. Kdysi byl prý také morbidně obézní, ale v současnosti váží 76 kg. Dokonce napsal několik knih o výživě a o shazování váhy, ale nechce prý, aby Susanne zhubla byť jen jediné kilo.

“Připadá mi velmi sexy a velmi atraktivní,” svěřil se muž pro The Daily Mail. Susannin cíl být nejtěžší ženou v Americe proto s láskou podporuje.

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme