Žena shodila téměř 130 kilogramů. Po radikální proměně vypadá skvěle

14. července 2020·Zábava·Karolína Stránská

Zdroj: Kaylee Bonnett/Instagram

Kaylee trpí nadváhou v podstatě celý svůj život. Už na střední vážila zhruba 130 kilogramů a všichni její vrstevníci si z ní dělali legraci. Pak se to ale Kaylee rozhodla změnit!

“Každý den byl bojem. Měla jsem starosti, zda se vejdu do židle, zda mě udrží. Chtěla jsem vypadat hezky, doufala jsem, že než se dostanu z bodu A do bodu B, tak se mi nezpotí vlasy a tvář s makeupem,” uvedla Kaylee pro deník Sun.

Než jí bylo 25, měla náběh na cukrovku a její lékaři ji varovali, že jí hrozí infarkt, pokud něco se svou váhou neudělá. “Nechtěla jsem umřít. Nikdo nežije spokojený život s takovou váhou,” dodala. Ve svých nejtěžších dnech vážila téměř 220 kilogramů.

View this post on Instagram

Transformation Tuesday! Went into the archives for that old photo! #wlscommunity #wlsjourney #wls #wlstransformation #wlssupport #wlsgoals #wlsstrong #wlsfamily #wlsbeforeandafter #wlsinstacrew #gastricbypass #gastricbypasssurgery #rnycommunity #rnygastricbypasssurgery #rny #rnyjourney #rnylife #rnygastricbypass #weightlossjourney #weightloss #weightlosstransformation #extremeweightloss

A post shared by Kaylee Bonnett (@fatgirlfitness_rny) on

Rozhodla se proto pro gastrický bypass. Před touto náročnou procedurou však musela ztratit alespoň 18 kilogramů. Kaylee radikálně snížila počet přijímaných kalorií a začala chodit na dlouhé procházky.

Po 2 týdnech silných bolestí, které provázely zotavování se z operace, se Kaylee rozhodla pro drastické změny v jejím životním stylu. Zcela vyřadila jídla s vysokým obsahem tuku a jí pouze přirozeně se vyskytující cukry. Její denní příjem byl pouze 800 kalorií, její žaludek více pojmout nedokázal.

Zdroj: Kaylee Bonnett/Instagram

Zábava - další články

Doporučujeme