GALERIE: Je vůbec skutečná?! Modelka vypadá jako robot nebo animace

15. dubna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Každý ví, že krása modelek má ke skutečnosti často hodně daleko. Fotografie na plakátech jsou natolik upravené, že se na nich mnohdy nepoznají ani ty ženy, které mají zachycovat. Internet teď ovšem objevil dívku, která nereálnou krásu posouvá ještě o kousek dál. Lidé se ptají: Je vůbec skutečná?

Záhadná dívka figuruje na internetu pod přezdívkou Lil Miquela. Ačkoli se její instagramový profil tváří jako jeden z mnoha profilů mladých dívek živících se modelingem, Miquela je oproti ostatním zcela odlišná. Její dokonalá krása totiž nutí uživatele internetu k zamyšlení. “Je tohle vůbec ještě skutečný člověk?” ptají se.

I když je pod téměř každou fotografií tajemné dívky mnoho komentářů, které vyjadřují nedůvěru a označují dívku za umělý výplod kreativního studia či jednotlivce, účet má přes to více než 926 tisíc sledujících. Zdá se tedy, že ačkoli je Miquela dost možná jen 3D animací záhadného umělce, lidem je to jedno. Stačí, že je krásná.

Team No License ??

A post shared by *~ MIQUELA ~* (@lilmiquela) on

Mnohé teorie podkládají mladou modelku jen za chytrý marketingový tah, který má přivést pozornost k nějakému studiu nebo společnosti. K autorství podivné modelky se však nikdo nepřihlásil a ona stále tvrdí, že je skutečná. Co myslíte vy? Prohlédněte si ji v naší galerii.

Zábava - další články

Doporučujeme